Українська Манітоба
-
А для мене це ще одне нагадування що "держава тебе кине синок" (((
-
Ще й як.... Через 2 роки 1 квітня народився й в Києві прожив 23 роки, а тепер ось в Канаді знаходжусь, ось як діє ефект метелика виявляється.......
-
Було мені три роки, місто Харків ❤️ Тепер всі будуть знати скільки мені рочків 😁
-
Це відноситься до тих хто під тимчасовим захистом від війни (директива ЄС), Польща його продляє кожного разу дуже неохоче. Якщо ти хочеш отримати постійні документи, це не підходить (стаж під тимчасовим захистом ніяк не зараховується навіть якщо ти працюєш), ти маєш отримати карту побиту (аналог тимчасового ворк перміту), потім через 5 років польський PR. І на кожному етапі точно треба паспорт, так що все не так просто.
-
В мене почались проблеми з щітовідкою тут вже в Канаді після народження другої дитини, діагноз поставили Hashimoto's thyroiditis, на питання чому так сталось? То все Чорнобиль 🤷🏻♀️
-
Саме тому де б не жив, став патріотом своєї родини, а не країни, бо в який би країні не жив, владі пофіг на тебе, тільки рідні запитають як справи чим допомогти як підтримати.....
-
Я розумію що совок був, але ви ж не можете відмовитися від ліквідаторів з вашої держави? Хоча можно на все закрити очі і розказувати казочку про попереднтків
-
Не можу його пити 😞 скільки раз починала і кидала 🫣 TSH стає в норму, а ось побочка страшна, волосся лізе як дурне, не можу спати від слова зовсім, втрачаю вагу… короче не будемо про печальне 🤗