Українська Манітоба
-
Це відноситься до тих хто під тимчасовим захистом від війни (директива ЄС), Польща його продляє кожного разу дуже неохоче. Якщо ти хочеш отримати постійні документи, це не підходить (стаж під тимчасовим захистом ніяк не зараховується навіть якщо ти працюєш), ти маєш отримати карту побиту (аналог тимчасового ворк перміту), потім через 5 років польський PR. І на кожному етапі точно треба паспорт, так що все не так просто.
-
В мене почались проблеми з щітовідкою тут вже в Канаді після народження другої дитини, діагноз поставили Hashimoto's thyroiditis, на питання чому так сталось? То все Чорнобиль 🤷🏻♀️
-
Саме тому де б не жив, став патріотом своєї родини, а не країни, бо в який би країні не жив, владі пофіг на тебе, тільки рідні запитають як справи чим допомогти як підтримати.....
-
Я розумію що совок був, але ви ж не можете відмовитися від ліквідаторів з вашої держави? Хоча можно на все закрити очі і розказувати казочку про попереднтків
-
Не можу його пити 😞 скільки раз починала і кидала 🫣 TSH стає в норму, а ось побочка страшна, волосся лізе як дурне, не можу спати від слова зовсім, втрачаю вагу… короче не будемо про печальне 🤗
-
двом бабуся моїм вирізали щитовидну залозу - я вже була маленька. Коли почалася війна, у нас розбили ракетами міст, по ньому йшли ліки та продовольство до мого маленького міста з Одеси, і пропав л тироксин. І тут з'ясувалося, що дуже багато людей у моєму місті, це Одеська область, страждають на аутоімунний тиреодит Хашимото. При ньому потрібно пити ліків щодня, щоранку, все життя, а ліки зникли. Зараз привозять допомогу із-за кордону
-
Може бути, але це я про дозу в 25 mcg говорю… Вирішили почекати поки моя імунна повністю не добʼє щітовідку…а там вже будемо бачити;)
-
Що ви мажие на увазі через бульвар?
-
В Ірландії не так важко знайти роботу, як знайти житло.
-
laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/c-46/section-34-20030101.html є така стаття кримінального кодекса Канади. Я думаю якщо ви застукали грабіжника і він напав на вас то ви вправі захищатись. Але якщо він чесно дивлячись вам у очі б'є скло, і не нападає, то це лише страховий випадок😔
-
Канада виділяє ще близько $12 млн на дрони і снаряди для України Міністр оборони Канади Білл Блер на 21-му засіданні Контактної групи з питань оборони України (формат "Рамштайн") оголосив про виділення додаткових коштів на українське виробництво дронів і чеську ініціативу з закупівлі артилерійських снарядів. Також Оттава додатково внесе близько 13 мільйонів канадських доларів (9,5 мільйона доларів США) на ініціативу Чехії щодо закупівлі та постачання артилерійських боєприпасів для України – на додачу до вже анонсованих 40 мільйонів канадських доларів (29,4 мільйона доларів США). Блер окремо вказав, що Канада передасть Україні не 800, а 900 безпілотників SkyRanger, про постачання яких уперше оголосили в лютому. www.pravda.com.ua/news/2024/04/26/7453201/