Українська Манітоба
-
не знаю, в мене наче більше ліміт одразу був 💀
-
А там ліміти можна змінити на зняття готівки бо тут в листі написано що ліміт на зняття готівки 200$?
-
поштою прийде дебітка впродовж тижня двох пін налаштувати в банкоматі cibc але й потім звонити їм, цілу геморрройну процесію проходити для активації онлайну🌚🌚
-
Підкажіть зарегався у simplii financial,прислали вони листа що перевірять кредитний рейтинг мій і прислали аккаунт номер,а коли вони пришлют саму карту фізичну щоб можна було зарегатись у онлайн банкінгу?
-
Так, можна
-
Ви завжди можете взяти більше готівки коли їдете у банк. Ліміт це лише у банкоматі
-
кулєга чілієць розказував.. на залізниці обслуговування ліній на вулиці цілорічно, 100к/рік і змушували платити після декларації коли 4, коли 5к💀💀 людина в морозі -50 оце терпіти має, плюнув на все, перейшов на склад
-
Ого Ви працювали цілий рік? Зарплата може нормальна, вище середньої, тоді може Але уф, сума
-
зп висока чи шарашкіна контора?
-
Хто скільки доплачував після заповнення податкової декларації? Мені прийшов рахунок на $1500
-
По суті всі 3-4 місяці безкоштовно працюють получається
-
по суті на тій доставці безкоштовно працюєш якісь три тижні-місяць, і ще й втрачаєш такс рефунд від фул тайму 💀💀💀💀
-
да, таксери оце не люблять
-
Тоді схоже Вони з селфімплоймент деруть 😒
-
Дві роботи. Self-employed + Full-time
-
Ну ви ж не платили за селфемплоймент протягом року нічого. Хіба це було неочікувано ?
-
це за овертайм ще по ходу тебе в мінус відкидають
-
Це сарказм якщо шо ) на селфемплоймент майже такий самий податок як і на звичайній роботі
-
І це ще вдалось трохи відбити за рахунок обладнання та приміщення, на які теж йдуть не малі витрати
-
Ну так тому і платили в 3 рази більше 🤷 тут дуже спірне питання, що краще, монтулити як проклятий і заробити за рік стільки скільки заробиш за три на складі.
22 Jan 2023, 08:02
145615/230735
3 minutes ago