Українська Манітоба
-
Схоже на Хаяо Мiядзакi
-
міжнародний пул💀 виглядає кріпово
-
Тому шо на той дохід що був більше прорахунку ви всерівно платите податок. Просто по меншій ставці. І потрібно тільки різницю доплатити. Це і називається прогресивний податок. Якщо ви звісно не говорите про додатковий дохід як селф емплоймент (який взагалі нема смислу так рахувати бо ви за нього нічого не платите протягом року (вбільшості випадків)
-
2024 federal tax bracket rates and income thresholds 15% up to $55,867 of taxable income 20.5% between $55,867 and $111,733 26% between $111,733 and $173,205 29% between $173,205 up to $246,752 33% on any taxable income exceeding $246,752
-
Коли відкривав в американських доларах рахунок тут, то указав що не резидент податковий Канади, бо був тут менше пів року ще тоді, а начебто після пів року становишся податковим резидентом. То мені прислали лист паперовий, щоб я там вказав, і їм не пізніше 30 днів назад відправив його, а якщо ні, то що без проблем, ми вас в якийсь міжнародний пулл виставим тоді, і хай податкові всіх країн дивляться чи не їх ви клієнт. 🙈 Я злякався, і вказав у листі що я податковий резидент Канади. Хоча технічно саме на ту дату невпевнений був у цьому.
-
Чому це я заплачу лише 2% і лише від різниці? Це неправда.
-
ОТ відраховується за marginal rate при виплаті зарплати. Однак, при подачі декларації відбувається перерахунок, а тому частина сплачених податків повертається
-
Ні це якраз не так працює. У тому розрахунку що ви написали - ви вкінці доплатите лише декілька процентів різниці конкретно з 70 000 - 62 300 = 7 700. Тобто яких 2% від 7 000 (приблизно, все залежить від цифер звісно). Це 100-200 баксів
-
Варто одразу відраховувати певний відсоток та зберігати кошти для оподаткування
-
Це небагато зовсім. Залежить же, який дохід.
-
Дивлячись як довго ви так робите і яка сума боргу назбиралась Але змусять доплатити якщо знайдуть помилку + штраф (там залежно від суми, але не знаю яку саме, ще можуть в тюрьму посадити), ну або вам виплатять :)
-
У мене знайомий Self-employed сплачує близько $7000 податку щороку
-
Зазвичай, більшість не рахує цього ніколи. І тому сюрпризи потім.
-
Це овертайм, про які ви писали раніше і я відповіла
-
Ви щось не то рахуєте. Що це за 7000 появились щойно ? Це селфемплоймент ?
-
Дмитро скинув вище відсоток податків. Ви коли податкову декларацію подаєте ц вас там не буде 62000 і 7000. Буде 69000 і з них ви платите 20.5% але з врахуванням скільки вже роботодавець за вас заплатив
-
а як же тоді таке:
-
Ви податковий резидент Канади з першого дня тут
-
І що? я можу мати право ще в кількох країнах працювати, і між цими країнами може підписаний договір про запобіганню двійного оподаткування.
-
Ну так ви ж за них також платите податки. Я мав на увазі якщо через той «додатковий дохід» перейдете на більший процент - то цей більше процент (саме різниця відносно меншого) - стосується тільки «додаткового доходу»
22 Jan 2023, 08:02
145654/231460
about an hour ago