Українська Манітоба
-
Доброго вечора. Маю таке питання.Мені дуже потрібно поїхати в Україну на кілька тижнів , але в дітей паспорти продовжені і у них вклеєна віза , чи не буде з цим проблем при поверненні в Канаду . Паспорти не біометричні , а звичайні візові . Може була в когось така ситуація , найбільше хвилююся , чи в Польщі пропустять . Маю нові паспорти біометричні , але віз у них немає . Знаю , що можна вклеїти візи в нові паспорти , але то процес довготривалий . Може хтось має якісь поради , буду дуже вдячна
-
Я маю біометричні паспорти , але в них немає канадської візи. Я як їхала в Канаду рік тому , то на кордоні показувала біометричні , а в аеропорту вже візові, де є канадська віза . Все було добре , але тепер чула , що то можливо так вже не спрацює. Звісно краще мати один паспорт з візою. Тепер не знаю , що роботи
-
Ось приклад, як буде відраховуватись ОТ відразу. За marginal tax rate. Тобто, якщо у вас зарплата 60 тис, то на кожен наступний долар овертайму чи бонусу ваш роботодавець буде відразу відраховувати 33.25%. Однак при подачі декларації відбудеться перерахунок. If you make $60,000 a year living in Manitoba, you will be taxed $15,400. That means your net pay will be $44,600 per year, or $3,717 per month. Your average tax rate is 25.67% and your marginal tax rate is 33.25%. This marginal tax rate means your immediate additional income will be taxed at this rate. For instance, an increase of $100 in your salary will be taxed $33, meaning that your net pay will only increase by $67.
-
До кінця року Health Card почнуть видавати у пластиковому вигляді 🙌 Дрібниця, а приємно