Українська Манітоба
-
шо значать ці цілі використання
-
Якщо у вас максимальна знижка на страхування, бо найвищий рейтинг, авто - тільки for pleasure, то страховий тариф буде низький.
-
Але коли я сказав що оплачую 182$ в місяць за страховку то він відповів що це дорого . Не знаю це просто історія з життя
-
Так він його використовує дуже рідко , коли зламається його основна машина
-
2 suv (2013, 2022) all-purpose $2391 за 2024, $2800 було за 2023 рік.
-
Так, але для цього потрібно трохи років тут проїздити і сформувати той рейтинг без дтп і штрафів… Але для новачків завжди висока ставка так як рейтинг 0 Вам при оформленні іншуренс це все розказують
-
Я за один suv 2360 на рік
-
У мене $113 на місяць. Теж 46%
-
Чоловік має вже максимум по vehicle premium discount 46% Дві машини на ньому;)
-
Всім привіт! Шукаю в допомогу дві людини на розвантаження вікон в Понеділок (29,04). 25$ на годину, початок о 9 am. Якщо є бажаючі заробити, пишіть в особисті. Дякую за увагу!
-
Так, я ж підписаний :D
-
Тім, це ти?
-
Так само😌 23 роки, 0 accidents. Скоро мені буде MPI доплачувати за страховку
-
У додатку до диплома, у назві деяких предметів стоїть префікс "КР-", наприклад КР-Дискретна математика. І кількість годин в таких предметах всього 27. Що це значить і як його перекласти?
-
Окрім курсової роботи теж нічого на думку не спадає, хочу підтвердження від тих, хто з цим також стикався
-
Виглядає ось так. При тому що ці часи предмети без КР- теж ж в списку з набагато більшою кількістю годин
-
А то не типу «курсова робота»?
-
у відділеннях CIBC використовував банкомати куди можна запхати USD, можливо там же їх можна і зняти
-
RBC точно є і багато
-
Доброго дня всім. У нас у Вінні є банкомати де можна зняти безпосередньо американський $ ? Типу такі як CIBC в аеропорту Торонто
22 Jan 2023, 08:02
145741/230973
about 2 hours ago