Українська Манітоба
-
То вже персональні комплекси, як їх вирішувати то в кожного свої варіанти. В будь-якому виді діяльності є початківці, є вже досвідчені. Тупо себе порівнювати з кмс по боксу, якщо вперше одягнув перчатки. Тому просто береш і вчиш.
-
Так згоден, но в Україні також можно було працювати допустимо наєвропецський ринок з англійською рівня б2 і в фактично в євро получати зп. Це так смішно коли усі вибачте, др...ть на айті працю бо там бакшиш платять, як то кажуть і жаба і гадюка туди лізуть чі лізли.
-
Взагалі я можу розказати багато історій - про тих хто приїхав і повернувся в Україну, також про тих хто приїхав, повернуся в Україну, і приїхав назад сюди. Також про тих, хто поїхав в іншу провінцію і залишився. І про тих хто поїхав в іншу провінцію і приїхав назад сюди. Також про Канадійця який приїхав з нами в Україну і так закохався у країну, що попросив про постійне місце проживання в Україні. Я маю багато історій, але в дійсності у кожного історія своя . І у вас своя, індивідуальна.
-
На рахунок будинку за копійки в Італії під зобов'язання реставрації. Рив цю тему кілька років. Абсолютно не вигідна річ з матеріальної точки зору та витрат часу. Вигідніше купити за €20-30k. Але і тут постає питання доцільності. Ви прив'язані до однієї точки на карті. Може бути цікавим на пенсії. Для себе розглядаю Італію або Іспанію, або французьку рив'єру
-
То просто місцеве українське збочення через те, що зп заходить у доларах. Так само складно вчити медицину, бути електриком або сантехніком. Тут такого немає.
-
О це в мого чоловіка точно є ці гени 🧬😁 Це вже наша друга імміграція і він ніяк не заспокоюється, бо треба десь їхати/переїжджати 🤪 Але бачу з роками гени трохи заспокоїлись нарешті 🤞
-
Ну я так і підозрювала, дякую. Мене також турбує перспектива робити ремонт в Італії, де суцільна дольче віта і пити вино важливіше за будь-які домовленості)
-
В Україні це робили завдяки англомовним менеджерам. Якщо ви знайдете собі гарного менеджера тут, вам теж може не потрібно буде вчити мову))
-
З'являлися і не зникають думки повернутись в Україну.
-
Це не питання загальної складності. Це питання чи є у людини хист до інформаційних технологій чи ні. Якщо є, то вчитись буде легко і цікаво. Якщо нема, то це будуть страждання.
-
Нарешті хтось правду про Гімлі написав😎
-
Ну і те, що Мальта може в будь-яку секунду піти під воду, це також момент)
-
Розгляньте ще Мальту, це дуже близько по воді від Італії, якщо є у світі рай, то це він. Мінус - там обмежена площа, тому нерухомість дорога, плюс все, що молодше 300 років - це новобудова в їхньому розумінні)