Українська Манітоба
-
Програми вивчення англійської/французької, що фінансуються гавернментом, взагалі лише для ПР та рефьюджіз. Як виняток, також зробили для КУАЕТ (просто ворк, студент перміти не мають такої можливості) Так, їм потрібно підтвердження, що ви маєте право займатися.
-
-
Добрий вечір, дівчина 20 років зі знанням англійської мови, шукаю роботу. Може хтось працює та бачив, що потрібні працівники, буду вдячна за ту чи іншу інформацію.
-
Якщо чесно, то я не цікавився рівнем після закінчення. Поступав я з IELTS 7.5. За час навчання він міг тільки вирости, бо ти робиш багато презентацій та виступів перед аудиторією. Але в цілому, там майже не дивляться на граматику. Принаймні оцінки за граматичні помилки не занижаються. Там були люди з досить поганою розмовною англійською і все одно закінчили досить успішно.
-
Добрий день всім , підкажіть будь ласка хто здавав біометрію в Канаді, коли реєструєшся вказуєш номер аплікації зверху чи номер довгий IRCC . Бо відео тільки для подачі на Канаду найшла. І чи потрібна концерн форма теж чи просто лист на біометричні дані та паспорт , 🙏
-
Французька швидше. Напевно, завдяки меншому попиту.
-
Як сезонний заробіток - це прекрасна можливість для людей без дітей
-
Що в Арборг , що в Гімлі, приїхало дуже багато людей. І як не дивно всі знайшли роботу. Знаю дуже мало, хто поїхав назад. Тепер щодо гуртожитку. Він слугує, як тимчасовий прийомний варіант щось типу готелю для інтерлейк регіону. Через гуртожиток за 2 роки пройшло 250-300 людей, можливо на даний момент і більше, які залишились в регіоні. Дехто жив 2 місяці , дехто тиждень, а дехто залишився на постійне проживання в гуртожитку. Роботу знайшли всі, нікого немає без роботи, хто живе більше місяця… Містечко і околиці розраховані на пенсіонерів, які приїжджають, часто навіть з інших провінцій на пенсію, тому робочих рук і молоді катастрофічно не вистачає. А описані проблеми: садочок, зп на мінімалках дороге житло, відсутність фонду для оренди, медицина, транспорт, дешевих музикальних і спорт шкіл, палаців творчості відносяться до всієї рурал Манітоба і Канада. В гуртожитку є шатл , який возить людей по замовленню на роботу, з роботи по місту і околицях кожного дня. Це чи не єдине місце, де ще можуть взяти без мови, бо у кожному бізнесі містечка є українці вже)))