Українська Манітоба
-
Замість тисячі слів😅😅😅
-
Мова програмування універсальна, вона більше про стиль мислення. Взагалі 99% програмування це про маніпуляції з даними. Ввели якісь данні, а на виході отримали інші. Ось в все. Англійська маст хев, без неї буде складно українською і рос мовами дуже мало достойних туторіалів.
-
Але чат жпт дуже крутий, коли в тебе складне питання з простою відповіддю і тобі тупо лінь думати😂 Вже 100500 раз рятував мене, коли документація потребувала багато часу на пошук, або взагалі не було відповіді, а стаковерфлов не мав відповіді
-
Привіт! Приходьте на безкоштовні заняття з творчого письма 📖🥰☕ Шоста зустріч Клубу Анонімних Авторів відбудеться 4 травня о 12:00 у Sam's Place Coffee, 140 Bannatyne Ave #100, Winnipeg, MB R3B 3C5, maps.app.goo.gl/jUQYZo31xX92cvq39
-
Вітаємо, Irenka! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Якось було мені нудно і я його розпитував про бойовик зі Шварцем "Коммандо". Так дійшло до того, що він мені розказував, що Шварц був головним злодієм і в нього була подружка "Кук" - це там такий здоровий чорношкірий вбивця був, якого він у кіно насправді вбив )
-
В Anna family store біля каси лежать барвники, плівки і тому подібне для яєць