Українська Манітоба
-
Думаю, що там переплата космічна буде 🥲 Це хіба для тих, хто живе на валізах, то може бути як варіант 🤔
-
І от дивіться якщо вірити статистиці то середня зп в манітобі 6000 чистими на родину,і виходить що 50% повністю уходить на саме звичайне житло,і стає зрозумілим що середня родина з дітьми вже житло не зможе собі дозволити.мова не йде про будинок елітний а саме звичайне житло,про будинок мова не йде Печально якось усе.
-
Та реально якось все печальней становиться тут.ми родина котра має 6500 на місяць,у нас гарна зп на родину,але ми їх тут взагалі не бачимо,рент,2 авто,садок,їжа,дитячі кружки,і залишається нуль.працюєш а вихлопу нуль.теж реально думаем за те щоб вернутись,там своє житло,а тут гола дупа і іпотека буде до пенсії.
-
Блін, хай би нам віддали😂😂😂
-
Ви все правильно кажете, але чомусь хочеться сісти на підлогу і плакати від цієї перспективи)
-
Так і є;) Схема робоча і перевірена😁
-
Сьогодні взнав, що 2 сім'ї із ПР повернулися до України ще кілька місяців тому. І англійська є висока, і професії інженерні та ІТ добрі тут..але не пішло. Доходи в Україні були вищі, своє житло під Києвом. Чоловік відразу пішов працювати на новий завод по виробництву дронів, дружина також щось на ІТ в армії працює. Зарплати, які мені назвали, то фактично рівень канадських ІТ. Друга сім'я - також англійська в обох висока, понад 8. Чоловік тут так і не знайшов роботу в ІТ, хоч побував подаватися на різні вакансії. Але фактично працював сисадміном в одній невеликій фірмі. Його дружина в QA, фрілансила постійно ще до Канади, має постійних клієнтів. Також обоє повернулися до України ще місяць тому. Своє житло, ті самі доходи, короче кажуть, що задоволені.