Українська Манітоба
-
Ви все правильно кажете, але чомусь хочеться сісти на підлогу і плакати від цієї перспективи)
-
Так і є;) Схема робоча і перевірена😁
-
Сьогодні взнав, що 2 сім'ї із ПР повернулися до України ще кілька місяців тому. І англійська є висока, і професії інженерні та ІТ добрі тут..але не пішло. Доходи в Україні були вищі, своє житло під Києвом. Чоловік відразу пішов працювати на новий завод по виробництву дронів, дружина також щось на ІТ в армії працює. Зарплати, які мені назвали, то фактично рівень канадських ІТ. Друга сім'я - також англійська в обох висока, понад 8. Чоловік тут так і не знайшов роботу в ІТ, хоч побував подаватися на різні вакансії. Але фактично працював сисадміном в одній невеликій фірмі. Його дружина в QA, фрілансила постійно ще до Канади, має постійних клієнтів. Також обоє повернулися до України ще місяць тому. Своє житло, ті самі доходи, короче кажуть, що задоволені.
-
Варіант поступово купити декілька доступних нерухомостей поза межами Канади і за рахунок здачі їх в рент забезпечити оплату ренту в Канаді все ще виграє по всіх параметрах 🤔
-
Starter Home 🏠 може бути і не за всі гроші світу, але не всі хочуть жити наприклад не в новому будинку і без сучасного ремонту 🤷🏻♀️
-
Ті перші, то інший менталітет, високі податки та основне - фактично неможливість купити житло у GTA. Вони були весь час у Манітобі, але мріями, що із ПР переїдуть до GTA. Адже вони порівнювали все із Києвом. Тому і прийняли рішення їхати назад до України. Другі - із Одеси. Основа причина - клімат Манітоби та власне житло в Одесі.
-
Канада 🍁 не всім підходить це факт… Добре що люди приїхали попробували не спадоболось/не підійшло, вернулись в Україну. Тепер не будуть жаліти що не спробували пожити в Канаді 😉
-
Я кажу про прямо протилежну схему - заробити гроші не тут, тут тільки сплатити податки
-
💯! Молодці, нехай у них все складеться. Це називається «відчувати свою долю», я в таке вірю)
-
Одесу, як і всю Україну впринципі так обстрілюють капец просто🫣 і людей навіть це не стримує… Ce la vie🤷🏻♀️ Мислі в слух, нічого особистого…