Українська Манітоба
-
💯! Молодці, нехай у них все складеться. Це називається «відчувати свою долю», я в таке вірю)
-
Одесу, як і всю Україну впринципі так обстрілюють капец просто🫣 і людей навіть це не стримує… Ce la vie🤷🏻♀️ Мислі в слух, нічого особистого…
-
Це з урахуванням також зростання вартості самого житла через пару років, якщо його будувати з котловану? Ну і плюс можна ж заробляти не тільки в Канаді, сплачувати тут податки в тому числі з іноземного доходу, але розрахунки вести з інших рахунків поза межами канадського податкового поля, це законно
-
Мені усе подоюаєть тут, але дуже суттєвий мінус це те що дозволяють бомжами чи хто вони там портити людям життя. Центр города, таке кайфове сісце якщо не брати бомжів, там класно тусуватися є що подивитися, але якщо ви там с родиною то ви не можете спокійно гуляти.
-
До речі, на Балі є пропозиції від $60000 з рентабельністю 120% річних 🌚 мої друзі, які займаються девелопментом в Чехії і будують там котеджі, просто коротко сказали, щоб я поберегла себе і навіть не читала всю цю хрєнь (пряма цитата автора). Наступного тижня матиму дзвінок з ними, то запитаю, чому)
-
Дякую Вам за відгук 😁
-
Про потуги читала в сусідньому чаті де чоловік 15 разів здавав IELTS, чи імміграційний процес зайняв 5-8 років🫣