Українська Манітоба
-
Я вважаю тут бути бідним на уровні бути бідним як в Україні, неможливо, особлмво якщо вдвох працюєте
-
Ну то зрозуміло по історії, що отримали ПР тут. Питання чи воно їм потрібно було, чи вони до нього шли за власним бажанням , або КУАЕТ
-
Про потуги читала в сусідньому чаті де чоловік 15 разів здавав IELTS, чи імміграційний процес зайняв 5-8 років🫣
-
Хм, медицина , клімат , високі ціни … щось мені це нагадує 😁🌚🌚
-
Я думаю, ті хто був бідний в Україні, тут теж бідний(якщо професія не in high demand) Особливо працюючи на мінімалку 2000 cad мінус рент 1300 cad мінус всі інши expenses і буде той же нуль, що і в Україні
-
В цьому чаті є повно людей, які по факту володіють набагато дорожчою нерухомістю і взагалі активами, ніж вілла на Балі за $60000, ми обговорюємо моргіджі тут на набагато вищі суми взагалі-то
-
Люди отримали ПР тут.
-
Ну це не лише зараз... у Львові давно будинки дорожчі, ніж у Вінніпегу (якщо apples to apples)
-
Для когось власне житло - це дуже суттєвий фактор.
-
В мене знайомі там живуть. Корупція, повна відсутність медицини, клімат, безробіття, високі ціни ... це з того, що я пам'ятаю з мінусів. Домінікана така ж клоака. Там класно відпочивати, але не жити
-
Ну в цих історіях, цікаво, чи хотіли ці люди дійсно іммігрувати. Чи «так сталося, спробували» . Цікаво послухати дійсно історії , там де люди цілеспрямовано робили потуги до іміграціі, імігрували,але не взойшло
-
У кожного свої приорітети та причини.
-
Знайомий також казав, що зараз купити нормальний будинок у Мукачево чи Ужгороді, так дорого, що дешеве вже в Польщі чи Чехії. С
-
Досвід життя в розвинений країні, сильний паспорт, громадянство для дітей за правом землі - перші очевидні плюси, навіть якщо для когось ця історія не назавжди. З економічної точки зору ви праві, звичайно
-
"Власне житло в Одесі" - де може бути приліт по цьому житлу в кожну хвилину! Почитав про 10 сімей що зараз(!!!) повернулись, з дітьми дотогож де які мабуть, вибачаюсь, але на мою скромну думку, це просто хворі люди.😒
-
Я в шоці! Повернутись тільки заради грошей?! Чи можна назвати рівень життя вищім якщо зарплата вища але падають ракети, медицина і їжа (тут обговорювали їжу в Україні кілька днів тому) така собі
-
Скажуть що бот, та агент кремля 😂
-
Зараз вам там 💩 чи 👎наставлять під вашим постом 😂
-
Ну я про що і кажу,якщо дома були бідні то вам тут буде краще.
-
Тут зрозуміло, мені,що з куает буде більше відсотків , тих, хто отримав - то поїхав назад. Тому що куает це все ж таки не цілеспрямована імміграція . Це щось «ну спробуємо» . Ну спробували , не взійшло. Хай знайдуть себе , бажаю їм успіхів .
22 Jan 2023, 08:02
146113/235320
16 minutes ago