Українська Манітоба
-
Я готовий платити 80% податків з ЗП в 1-2 млн $
-
Та до чого тут бідність… Других доводів більше нема? Як нарахунок корупції, не можливості так само придбати своє житло за мінімальну зарплату? Я вже не враховую війну 🤦🏻♀️😞
-
У мене є бідні знайомі з Ізраїлю. Працюють за мінімальну зарплатню, платять за оренду. Відпочивати в Ізраїлі вони собі дозволити не можуть — дорого. Тому у відпустку їдуть до Булгарії, Польщі, Германії. Об'їздили мабуть всю Европу вже. По ресторанам теж дозволяють собі ходити лише закордоном — так дешевше. А куди поїдуть у відпустку бідні люди що живут в Україні і заробляють мінімальну зарплатню?
-
Вам не зайшло комусь зайде… І в вас є вибір, вибирайте що вам краще підходе, все просто 🤷🏻♀️
-
Я вже була записана в агенти Кремля 😀 Бо виявляється, у мене дуже гарна російська літературна мова! Але ось нещодавно продавщиця в магазині (у Вінні) з рідною іспанською спитала чи моя рідна мова польска 😀
-
У мене було USD1500-$2000 в конверті в 2014 році, власне житло і автівка. Але таки мабуть я «бідно жила», що мені в Канаді подобається 😂 «Не бідно» жити в Україні, ну, щоб не сподобалось в Канаді, це про який рівень доходів ви кажете?
-
Не всі хочуть жити у маленьких містах,я жив у portage la prairie і нам не зайшло.
-
ДВРЗ? Троєщина? Відрадний?)
-
Так можливо в Вінні або GTA не купиш, але ж є менші містечка де ціни ще не такі кусючі… і іпотека 5% а не скільки в Україні? 10-15%?
-
Це ви готовий бо не маєте такої ЗП мабуть поки, а коли будите мати - тоді послухаємо.👌
-
Скільки ви прожили в Канаді?
-
в Україні
-
У мене приблизно такі доходи були а Україні, не в Києві, власне житло і авто. І тут, теоретично, маючи в 2-3 рази більші доходи я не можу досягти того рівня який був там
-
В Канаді чи в Україні?
-
Щоб оперувати поняттями бідно/багато в Україні, потрібно визначитись що кожен під цими поняттями розуміє. З того що я зрозумів, у великих містах, "багато" починається від прибутку 10,000$ на місяць, чистими.
-
Йой Аня не спорьте 😁 По ходу ми тут всі ніщеброди хто вирішив іммігрувати в Канаду 😁
-
Wow. Моє шанування!
-
Дружань головне щоб були гроші,якщо ж гроші всюди з любої країни можна подорожувати,он у мене канадці з сильним паспортом не їздять нікуди бо нема грошей,а я в Україні жив і об'їздив 15 країн.
-
Я тут про PR поки що лише мрію, а люди отримали і кинули 🙈
-
Виноградар, 90-ті роки
22 Jan 2023, 08:02
146145/230119
2 minutes ago