Українська Манітоба
-
А он-лайн то де?
-
Кожен досвід особистий. Потреби та вимоги у людей різні. Самооцінка у всіх різна. Хтось готовий на все, а хтось має можливість якись час шукати краще. В загальну копилку додам свій досвід. Ще в Европі надрукував 30 примірників резюме. На другий день після прилету знайшов роботу з першого резюме. Погодився, як на синицю в руках. Але на третій день пішов ще шукати. Розніс 4 резюме. Запропонували роботу в 3 місцях. В 4-му власник з дружиною пошукали мені компанію відповідно до мого резюме, знайшли, відвезли на автівці. Результат... працювати став з четвертого дня перебування у Вінніпезі. Моя порада. Все як в Україні. Хтось потребує співробітників, а хтось не потребує. Але тут з усіма можна і треба спілкуватися. Хтось роботу не дасть, але порадить.
-
Шукаю житло в вініпезі може хтось шукає нового сусіда для оренди ? Чи щось таке.
-
Заплатили півдепозиту і за перший місяц тільки
-
Вітаю (waving) 1. Розкажіть, чи ходите на курси англійської? Який термін потрібно чекати, щоб туди почати ходити? 2. Чи здавали вже тест Celpip або IELTS для подачі на PR ? 3. Як піднімаєте рівень англійської? З репетитором, самостійно, чи курси на місці добре допомагають підняти рівень мови??
-
Indeed
-
Так потрібні, вони скрізь потрібні.