Українська Манітоба
-
А як вам той факт ,що в багатьох портах (державних) причал брали в аренду , і держава платили тому бізнесмену ,що забрати вантаж з кораблів ? А закони ? Які мертві . Якщо копнути глибоко ,то Україна - це рай для сірих схем . Я вже мовчу про корупцію міжгалактичну ,та інше . Я навіть здивований ,що ми не на останньому місці в рейтингу . А верховна Рада ? Чому реформи не приймають ? А вже мовчу за надбавки 150% від окладу чиновникам (і це кожен місяць + зарплата і премії ) .
-
Заходів там таких гарних не було і виду з вікна теж. Було існування з умовами, що плавно погіршуються. Мені легше перерахувати, що там було хороше, нічого. Нічого там не було, щоб тягнуло мене назад, ось немає просто жодного пункту. Може ви мені допоможете і назвете, що там було такого прекрасного?
-
Доброго часу учасникам групи. Підкажіть будь ласка, можливо хтось проходив реєстрацію в ENGINEERS GEOSCIENCTISTS MANITOBA? Можливо на шляху реєстрації? Є специфічні питання.
-
Це маячня . Коли людина працювала в уряді і робила всі відрахування . То все аж ніяк ,дружань, не зрівняти з Канадською системою . І мені взагалі не віриться ,що можна відпрацьовувати,дружань,45 років на уряд Канади ,головним бухгалтером і отримати пенсії нижчу за прожитковий мінімум,дружань.
-
@erlighter той неловкий момент, коли ти заледве звалив з Китаю, а третина групи за ним тяжко вздихає: нема бомжів, нема наркоманів, безпечно вдень і вночі, за взятки рубають руки, хороші пенсії, до лікаря можна потрапити в той самий день, а на клумбах пасуться єдинороги, що їдять веселку і какають метеликами 🥰
-
Amber trails район. Майже у всіх районах міста є retention ponds і такими домами
-
Настільки проникнувся и хотів жити з бомжами що навіть живу в Даунтауні
-
🤷 Ніколи нікому нічого не раджу Але срач за Даунтаун завжди, вже скоро впевнений хтось без мене почне 😂
-
А чи спонукаєте ви інших до цього? Чи кажете людям , що даунтан- не такий ж не безпечний т поганий , як розповідають. І що всім потрібно жити у даунтані , тому що класна архітектура (срач срач) , інфраструктура (сраааааач), безпечно (хахахахахахаа) і все поруч (ухуууууухахахаах) .
-
Скільки українців, стільки і срачів за бомжів/наркоманів/автобуси/даунтаун