Українська Манітоба
-
Нема такого кабінету
-
Глобал Афейрс
-
Моя особиста думка: як тільки росія повністю окупує Донецьку область, буде запропоновано підписання миру (по факту капітуляції України), який Зеленський і прийме. Всі окуповані території залишається за росією. Ніяких кордонів 1991 року вже не буде - принаймі не за часів Зеленського та путінської росії. Світ дуже вже втомився від війни і переключає канали, якщо там новини про Україну. Це 100% факт.
-
Не робіть через ГА, я свій апостиль чекаю з 11 січня!
-
Таку думку можуть висловити тільки люди на фронті, або як мінімум які живуть в Україні(по укр паспорту). Це не нам вирішувати.
-
Усі ці “вкиди” про нелегітимність влади, «потрібні переговори» - усе на руку кремля…
-
Краще на машині або автобусі сюди поїхати, зробити у місцевого нотаріуса і потім звідти відправити поштою в ОДС. Вони обіцяють 7 днів. Я так не робив, але це швидше ніж те що обіцяє ГА від початку 😅
-
Цей сценарій означає, що через 3-5 років буде ще одна війна. росія не залишить спроби захопити всю Україну. Тому не можна погоджуватись на будь-які компроміси, крім капітуляції росії. Війна втомила світ? Втома буде тоді, коли солдати ЄС та США будуть воювати з росією. Давати гроші та зброю - це не втома. Це найменше, що може зробити світ.