Українська Манітоба
-
Усі ці “вкиди” про нелегітимність влади, «потрібні переговори» - усе на руку кремля…
-
Краще на машині або автобусі сюди поїхати, зробити у місцевого нотаріуса і потім звідти відправити поштою в ОДС. Вони обіцяють 7 днів. Я так не робив, але це швидше ніж те що обіцяє ГА від початку 😅
-
Цей сценарій означає, що через 3-5 років буде ще одна війна. росія не залишить спроби захопити всю Україну. Тому не можна погоджуватись на будь-які компроміси, крім капітуляції росії. Війна втомила світ? Втома буде тоді, коли солдати ЄС та США будуть воювати з росією. Давати гроші та зброю - це не втома. Це найменше, що може зробити світ.
-
Це ше оптимістично…
-
Ну більш менш схоже на правду, тільки русня ще хоче Запоріжжя і Херсон, тому я не на 100% впевнений
-
Так, і ні в якому разі не применшую допомогу від діаспори. Діаспора не ризикує своїм життям. Дуже легко воювати до «останнього українця з дивану».
-
Якби так було, то до цих пір був би тоталітарний совок і ніхто б не знав про Голодомор. Діаспора має не менш важливу роль в тому, щоб Україну підтримував цілий світ. Нагадаю, що без потужної української діаспори в Канаді, Україна б не бачила тієї підтримки, яку має як від Канади, так і від інших країн. Канада тисне на інші країни, якщо треба.
-
http://www.ontario.ca/page/authenticate-document-use-outside-canada Якшо грубо: Або перекладаєте текст на англ і завіряєте, або просто з англ текстом йдете до нотаріуса в Онтаріо. Потім відсилаєте його в ОДС (можна знайти по лінку зверху) Після того як апостиль буде на руках, відправляєте в Україну. Якшо був тільки англ текст, то його перекладаєте з печаткою нотаріуса, якшо є і укр варіант(коли є завірений переклад), то просто вже з цим йдете до нотаріуса і там робите правочин. Я робив з англ текстом(без завірень), бо для Онтаріо треба сертифікований в Онтаріо перекладач, а так можете навіть самі перекласти) Взагалі більше інфо по #апостиль
-
На це путін і надіється
-
@western9 можете запіните ось це повідомлення, а то кожен раз коли додаєш хештег по якому шукати, воно ще далі і далі стає 😂 t.me/ManitobaLife/244962