Українська Манітоба
-
Не пишіть таке 😅, люди зараз не люблять правду , їм лозунги тільки подавай . В Канаді тепло , а те що в Україні люди вже по телефону бояться щось погане про владу сказати, то не їх справа. Головне що в Канаді можна казати все що хочеш. Якщо у нас є така можливість , не розумію , чому і тут люди лицемірять та бояться говорити свої думки , підлаштовуються під натовп? 😕
-
Зараз всі хто в армії - добровольці ,щирі патріоти які ставлять державу понад усе . З дитинства ненавиділи моцкву і не дивилися Камеді клаб,та руцьких блогерів . Авжеж все так . А ще всі вони люди які мали успішний успіх , і звісно там нема тих кого силою змусили,безвихідь , або банально гроші . Тільки патріоти . І тепер вони лютують і радіють ,бо у когось будуть проблема з паспортом , праведний гнів святих патріотів ,особливо жінок ,ті взагалі просто розривають тезами : «зрадники,боягузи!!!» . Все правильно ,вони мають право на це ! Вони ж дружини захисників (100 % патріотів ,там тільки такі в ВСУ ,з дитинства проти Московії ) . Ви в це дійсно вірити ? Ви просто гляньте скільки ненависті в коментарях і злорадства ,що ось вам ,ухилянти і втікачи,так вам і треба . Як вони насолоджуються своєю ненавистю .
-
Кому нужна работа. В компанию нужны люди ( мужчины) . Работа с бетоном. Пишите в л. с . Дам номер телефона директора компании. Английский язык на уровне шо- нибудь сказать. Водительское удостоверение желательно иметь.
-
Дима когда людям прийдет счет за аренду квартиры и детям не зачато будет купить еду. То всем будет плевать на каком ты языке говоришь.
-
В паспорті українець і в свідоцтві про народження українець 😅.
-
Я кажу про своїх знайомих,які зараз в армії . Один доречі ярий патріот вже Дунай переплив . Так так ,він професійний воєнний ,який був в армії з 2016 року . Знаєте скільки таких ? А буквально пару місяців назад він писав : щось ти зрадники і боягузи ,не громадяни . А потім через річку втік . Деякі люди відірвані від реальності .
-
Єдиний раз, коли я пішла голосувати, це коли вибрали цього чмуріка. Я плакала, коли він виграв. Я не вірила, як наш народ може бути такий тупий, щоб повестись на це. На жаль я дуже добре знаю всю його «команду», бо обслуговували в банку їх «бізнеси»…
-
Зараз вас заблокують 😅