Українська Манітоба
-
Ви навіть не уявляєте. Мій кум виставив фотку в історії де поранили дівчину військову , з надписом «ну як вам боягузи кляті в Польщі сидиться?» типу дівчата воюють , а ви боягузи. У нього орден відваги, воював під Бахмутом отримав кулеве поранення , а три дні назад зателефонував до мене і просив допомогти фінансово на адвоката бо втік з нуля в сзч, бо каже дуже багато загиблих, сидить неділями під обстрілами, а вони навіть не мають чим відстрілюватися. Перегорів і втік . Технічно як він це зробив я не питав , бо як друга дитинства я його підтримав і вирішив не давити тупими питаннями. Загиблих які жодного разу не вистрелили тільки він бачив десятки хлопців .
-
Я кажу лише ,що добровольці були на початку , а зараз реалії такі ,що треба більше людей ,бо немає кого в штурм відправляти,зброї не вистачає і інше . Тому держава і робить ,те що робить . Але мене вбиває той факт,що ті люди ,які просто попали в армію силоміць ,поливають багном всіх навколо . Ось і все . Патріот - це той хто ставить державу понад усе . Ні сімʼю ,ні себе ,ні щось інше . Всі інші не патріоти , а просто люди яким болить за Україну ,і які в силу своїх можливостей намагаються допомогти . Ось і все .