Українська Манітоба
-
Ціна буде у всіх різна, залежить від вашого досвіду, року та марки авто і тд, планів там не так і багато, просто кожен платить по різному, приблизну ціну можете дізнатись у них на сайті в калькуляторі
-
Чи можна повернути гроші за Вінпас? Поповнила сьогодні вранці на 111$, а вони мені тільки-но прислали подовження(
-
Зверніться до офісу на Portage avenue. А коли на подовження подавалися? Я з 30 березня чекаю - відповіді ще немає.
-
Autopak є дистриб'ютором послуг MPI Ціна буде навколо однакова та залежить від вашого стажу в Манітобі, опцій ви обираєте, та марки/року авто
-
На початку квітня чи в кінці березня... вже точно не пам'ятаю. Два рази - он-лайн та ін-персн
-
Друзі, хтось знає якісь ком'юніті та коворкінги в Вінніпезі, які сприяють малому бізнесу? (Приміщення на кілька годин щотижня, спілкування тощо)
-
А шо можна подовжувати ?😵 Там по моєму якісь драконскі умови .. менше ніж 27 дохід треба мати
-
Капець, я дивлюся вони в тому районі, що то буде як моветон з кимось там зустрічатись і т.д.
-
Seed допомагає малому бізнесу, можна іх спитати
-
tsn.ua/ukrayina/oficiyno-ukrayina-timchasovo-vidstupaye-vid-konvenciyi-z-prav-lyudini-2567559.html
-
Доброго дня підкажіть будь ласка україномовного нотаріуса для написання доручення. Дякую
-
Підкажіть а же зараз мед іншурансе отримати у Вінніпезі по куает? В'їхав до 1 го квітня
-
Так у мене 21 на двох з дитиною. Мені - можна
-
Що ви маєте на увазі 27? Тисяч на рік?
-
Не памʼятаю точно . Ніби менше ніж 27к потрібно в рік на людину. Щоб отримати вінпасс.
-
В них можуть бути корисні контакти будь де
-
Я його пекла 🙈
-
Ну що хтось зміг сьогодні взяти апойтмент в консульство України?
-
Ну не зовсім 27
-
Я думав це якийсь сток з інтернету, а то справжній торт з написом "жирна зрадниця"😂
22 Jan 2023, 08:02
146763/230595
20 minutes ago