Українська Манітоба
-
Одна віддалено відкрити рахунок в монобанку - так зможете авторизуватись через БанкID
-
Може хто знає, щоб не переривати інтернет. CRA відшкодовує по закінченню року витати на навчання. Скільки кредитів відшкодовується в році? Я взяла курс в RRC, мій курс оцінюється в 3кредити. Хотіла б знати скільки ще можу собі дозволити таких, щоб покласти на витрати.
-
За курс нараховується кредити (бали) як в школі. А кількість чеків на навчання, які відшкодовуються, як так зрозуміла, що обмежена. Тому хотілося б знати скільки можна для відшкодування. Візьму ще навчання в наступному році.
-
Вітаю! З дозволу адміністратора, розміщу тут інформацію про себе) 🤗 Я - новоприбула в Канаду, в Україні була психологом, гештальт-консультантом. Тепер я в Реджайні, практикую, веду своїх клієнтів та запрошую нових. Я ще не розпочала процес ліцензування, який триватиме доволі довго, тому зараз працюю тут як коуч. Запрошую усіх, хто готовий попіклуватися про себе, хоче покращити свій моральний стан, знайти підтримку в адаптації, чи з інших питань, чи хоче позбавитися панічних атак, чи знизити рівень тривожності - запрошую Вас до роботи. У звʼязку з тим що я тут новенька та лише починаю шукати клієнтів, ціна низька, 60 $ за зустріч. Але і багато клієнтів взяти поки не можу. Якщо відчуваєте, що Вам до мене - звертайтеся, буду рада допомогти.