Українська Манітоба
-
Вітаннячка. Планую поїздку машиною Вінніпег-Едмонтон-Калгарі (Банф)-Вінні. Який маршрут (дорога) кращий? Де варто зупинитись, є на що подивитися, переночувати,... Наперед дякую за інформацію
-
Два роки тому їздили цим маршрутом через Саскатун туди, а Реджайну назад. В основному нас музеї нас цікавили. В Едмонтоні авіа та великий мол з парком атракціонів та пляжем. В Калгарі телус сайнс центр та військовий музей. З Едмонтона в Калгарі їхали через Джаспер - дуже красивий парк. Там є Sky tram, цікаво. По дорозі в Реджайну (назад) маси сі це Драмхелер з його музеєм динозаврів.
-
Це обирайте перший варіант, там свій банк.
-
Це не допомагає.
-
Можливо. Але мене не цікавить політична складова, я дивлюсь з точки зору споживача. Якщо вдасться трошки зменшити ціни, хоча би на основні продукти, то я би була рада. Я іноді йду по магазині і аж рука не підноситься взяти те, що рік тому було в 1,5 раза дешевше...
-
Але це все одно схоже або на конкурентні війни, або на політичну багатоходовку якусь. В House of Cards забастовки були натурально зброєю політиків один проти одного)
-
Але при цьому вони все одно не найдорожчі на ринку? Чому тоді вони не можуть встановлювати власні ціни за правилами вільної конкуренції, в тому числі на власні бренди? Якщо бізнес приймає погані рішення, ринок сам зносить цей бізнес, бойкоти не потрібні для цього, а тут інша історія - клієнти обирають, прибуток квартальний росте (про це є в статті), але виникає приватна ініціатива з меседжем: но-но-но, шейм. Це і є перешкода вільній конкуренції, за яку протестувальники як би топлять. "звуки сумнівів"