Українська Манітоба
-
Дякую Вам і @Raven_G5 за відповіді. Але не розумію звідки ви взяли, що я хочу виключно українську школу. Так, я би хотіла, щоб мої менші діти навчалися, адаптовувалися у двомовній школі та підтримували українську культуру, але якщо буде змога всім трьом ходити разом до школи, то навіть не знаю, чому віддам перевагу. Можливо другому варіанту, враховуючи, що старшому сину вже 12 років.
-
Вони ідуть по дням,і до якого у вас числа проїзний до такого і буде
-
Якраз сьогодні проходили, вірніше повторювали те саме з донькою. Але з різницею в тому, що ми в 4-му класі звичайної української школи))
-
Та це на 15 місяців можна
-
Ми вчора взяли картки Fido. Там 40$ на 25гб це мабуть акція така. Оформити на один паспорт с ворк пермітом 2 картки можна
-
Зазвичай так, як ви вказали.. та я не хотіла б нікого заплутати, але знаю є школа яка має класи з 8го по 12й, наприклад. Oksana Це треба шукати чи є така школа саме в дивізії на їхньому сайті. Ось наприклад список шкіл у Winnipeg School Division, і я бачу що є такі школи : www.winnipegsd.ca/page/9258 Але я б ще писала на імейл тої школи і питала, чи дійсно вони мають такі класи, і можуть прийняти одразу двох ваших дітей. Але якщо ви шукаєте саме українську програму, то там такої можливості не має. Тільки К-5, та 6-8