Українська Манітоба
-
Porter чудовий, щира рекомендація
-
Ви можете подивитись приблизні ціни на Гугл флайтс, повибирати різні комбінації. Квитки купляти на сайтах компаній - porter, west jet, flair, або через посередників, наприклад букінг, каяк. До консульства дорого (відносно) і сердито - на убері, або громадським транспортом - метро/автобус з пересадками
-
Дякую )ось була на сайті flair ,там пишуть ,що реєстрація в аеропорту 50$,а онлайн free,і я не зовсім розумію,як це робити .Треба приїхати до аеропорту і що далі..зайти на сайт авіакомпанії і там реєструватись десь🫣😂
-
Найдешевші porter і flair був ще lynx - нажаль сбанкротував. Замовляйте якомога скоріш, чим ближче до дати перельоту тим дооожче буде. Я так за 3 перельоти вдвох туди й назад + Airbnb на 2-3ночі витратив $7500 🤪 Дешевше було б жити у тому Торонто
-
А ще наскільки раніше потрібно бути в аеропорту ?Ніколи не літала внутрішніми рейсами
-
Дякую!)так вже вирішили,що з ночівлею буду,тато з дитиною,а в день до подружки )Малому 3 роки,його не буду з собою тягати )
-
І беріть квитки вже зараз бо буде дорожче
-
Плюсую
-
Я буду також одну ніч ,тому що два слоти,для мене та дитини,але на 29 та 30 травня 😫у консульстві сказали,що можливо зʼєднати ,але це не точно і як консул побажає,і готуватися,що приймуть тільки одну особу ,коротше гарантій немає,а якщо купувати квиток за день до відправлення ,то 400-600$Тяжко якось
-
Букаєте квиток. За 24 години до перельоту можна зайти на сайт і зробити «онлайн чек ін». Вам прийде лист на імейл щоб не забули. Це безкоштовно. Оберете собі місце/місця, підтвердите ще раз свої дані (імʼя ітп) і все
-
Lynx і flair. Найдешевше що було. Єдина проблема - я букав дуже близько до дати перельоту бо консульство то слоти дало на наступний тиждень то повідомляло що паспорт готовий коли мені він вже був конче потрібен.
-
А в консульстві скільки часу займає подача документів ,чи приймають за заброньованим часом чи потрібно чекати?Бо запис на 10:00,а рейс на 13:30 ,не встигну ?