Українська Манітоба
-
Букаєте квиток. За 24 години до перельоту можна зайти на сайт і зробити «онлайн чек ін». Вам прийде лист на імейл щоб не забули. Це безкоштовно. Оберете собі місце/місця, підтвердите ще раз свої дані (імʼя ітп) і все
-
Lynx і flair. Найдешевше що було. Єдина проблема - я букав дуже близько до дати перельоту бо консульство то слоти дало на наступний тиждень то повідомляло що паспорт готовий коли мені він вже був конче потрібен.
-
А в консульстві скільки часу займає подача документів ,чи приймають за заброньованим часом чи потрібно чекати?Бо запис на 10:00,а рейс на 13:30 ,не встигну ?
-
Як шоб мені було треба - то я бі вибрав би інший варіант. Якшо appointment на початку або в кінці тижня взявби 3 вихідних. Якшо посерд неделі то взявби тиждень відпустки. І поїхав би на машині з 1-2 зупинками. 1) дешевше ніж літаком туди і назад. 2) Коли Ви ще побічите майже 1/3 Канади 😁😁😁😁 Так би мовити поєднати приємне з корисним..... шотам 4000 км за 3-4 дня..... по хайвею.....
-
Доброго вечора, можете підказати, відкрили картку в костко а разом з нею дали і кредитку від CIBC, рахунку в цьому банку не маю, тому постало питання як цю кредитку поповнювати? Через Етрнасфер не проходить пише що не доступний Етрнасфер через кредитку.