Українська Манітоба
-
Доречі , за бухло. Я тут дізнався за термін, daydrinking . З англійською проблем нема , всі іелтси на 12 , вокабуляр агонь. Але сам факт , що для вживання алкоголю не по за графіком існує термін- дєйдрінкінг, для мене то був шок . Колега один зібрався на відпустку , такий був бадьорий, каже їде з друзями в дім біля озеру . Круто, кажу , а що ви будете робити ? І він полушошопотом, але з таким вогником в очах, як дитина про діда Мороза «we will be DAYDRINKING» . Кажу , що це таке ? Я такого шоку в очах не бачив ніколи , ТИ ЩО,НЕ ЗНАЕШ ДЕЙДРІНКІНГ? це коли ти пьеш алкоголь , а сонце ще світить 🌚🌚🌚🌚 Прям вау , прям вау
-
Можливо, типу Це ще квіточки Дрібниці
-
На німців більше схоже . Вони ще втрачають свідомість , якщо капучіно та апельсиновий сік замовиш не на сніданок . Апельсиновий сік?? Ввечері ?
-
мені здається, є два варіанти канадців ті, для яких дейдрінкінг це жах, яктакможна і тіки у відпустці і ті, що курять траву у переву на роботі
-
Підкажіть, будь ласка! Чи потрібно буде декларувати в податкову в наступному році компенсацію за затримку авіарейсу?
-
ми в приміщенні сидімо, тому тіки так 😂
-
я бидло та не соромлюся, мені так легше у мовленні відрізняти індійців від індіанців 👁👄👁 бо мій останній нейрон вже ледве живий
-
у мене на роботі багато індусів, вони, здається, з цим взагалі чілл, бо в нас хто не курить траву, той бухає після роботи
-
мені на минулій роботі (не у канаді) показали, як можна прегейміти безпалевно, коли після зміни одразу на тусіч берёшь стакан зі слашем, берёшь горілку, змішуєш одне з іншим.........