Українська Манітоба
-
Можливо, типу Це ще квіточки Дрібниці
-
На німців більше схоже . Вони ще втрачають свідомість , якщо капучіно та апельсиновий сік замовиш не на сніданок . Апельсиновий сік?? Ввечері ?
-
мені здається, є два варіанти канадців ті, для яких дейдрінкінг це жах, яктакможна і тіки у відпустці і ті, що курять траву у переву на роботі
-
Підкажіть, будь ласка! Чи потрібно буде декларувати в податкову в наступному році компенсацію за затримку авіарейсу?
-
ми в приміщенні сидімо, тому тіки так 😂
-
я бидло та не соромлюся, мені так легше у мовленні відрізняти індійців від індіанців 👁👄👁 бо мій останній нейрон вже ледве живий
-
у мене на роботі багато індусів, вони, здається, з цим взагалі чілл, бо в нас хто не курить траву, той бухає після роботи
-
мені на минулій роботі (не у канаді) показали, як можна прегейміти безпалевно, коли після зміни одразу на тусіч берёшь стакан зі слашем, берёшь горілку, змішуєш одне з іншим.........
-
Я ще побачив третій від канадійців , які чомусь реагують на те , що ти вживаєш Алкоголь типу «do you want to talk about it ? Do you need help?» в плані ? Всього дві пляшки , там півтора літра, в мене стільки за одну праву щеку вливається тільки . А вони «допомога допомога» фі пля, панікьори
-
як то кажуть зроблю що завгодно за ваші гроші, 10 кадів етрансфером і буду казати як хочете 😂
-
Можна, напишіть