Українська Манітоба
-
Доброго дня! Хтось може порадити чим можна зняти дитині стенозний ларинготрахеїт у Канаді? Вдома використовували свічки Ректодельт (діюча речовина Преднізол). Дякую!
-
Будь ласка, всі питання про імміграцію, візи до імміграційного чату 👇 t.me/uccmb
-
Для початку б оформити новий паспорт
-
Вам візу не дадуть у прострочений паспорт
-
Мене не випустять
-
Ні, спочатку потрібно продовжити паспорт.
-
Привіт усім Хто підскаже мені У сина (йому 5 років) Закордонний паспорт прострочений Чи пустять мене в Канаду Якщо вилетіти я зможу мені тут поставлять штам -продовження на один раз?
-
Не варто шукати того, що не їснує. В українській програмі не їснує к-8 шкіл Middle 6-8 Junior Hights 6-8 Elementary - k-5
-
Зазвичай від 35+tax
-
Google : rent a car
-
Робота для вчителів: www.7oaks.org/Departments/HR/Pages/default.aspx?fbclid=IwAR0eSx78OBe6zRIqmO0C3DSnqKNQcQnBF6AR5e--Q1V8qKgE_jBHJ2PX5TE&mibextid=Zxz2cZ#/= Важливо: у вас має бути manitoba teaching certificate. Прошу не витрачати час і подаватись на роботу якщо у вас немає відповідних кваліфікацій.
-
Де можна арендувати ?
-
Від 35 доларів день , депозит 400-500$
-
Думаю краще за все вам пошук у гугл допоможе в цьому питанні. Rent a car Winnipeg.
-
Дякую Вам гарно , заспокоїли)
-
Оо це добре . Та може ви знаєте де орендувати та скільки це?🙈
-
Можна їздити до 3 місяців
-
Добрий день. Підкажіть як можна орендувати машину, та на скільки це дорого. Та можна їздити з правами українськими?
-
Питання нормальне. За останні місяці приїхали багато українців, в тому числі і з низьким рівнем мови. Але працювати general labor можна із мінімальною мовою. Maple Leaf завжди набирає людей
-
Добрий день , я вибачаюсь може за дурне запитання , а це правда що тепер більшість підприємств відмовляють брати тих українців , які мають погану англійську мову, попрошу без желчі, дякую !
22 Jan 2023, 08:02
14757/230226
22 minutes ago