СЛАВА ЗСУ! 🇺🇦
Сьогоднішній пост більше стосуватиметься новоприбулих. Під час продажу квитків, нагадалося мені, що коли я приїхала до Канади, то що таке сошиал і не чула, бо в Україні це не було поширене на той час. Хотіла пояснити, бо ми почали отримувати приватні повідомлення. Дуже вам дякую за них.
Отже, що таке social?
👉Це такий вид благодійної вечірки, кошти від якої ідуть сто відсотків на допомогу .
Які послуги включає придбаний квиток? 👉Придбаний квиток - це ваша грошова допомога як правило, придбавши квиток, на цій вечірці, ви можете безкоштовно пригоститися їжею та випити каву, чай, солодкі напої з випічкою, але не алкоголь.
Чи можу я пити алкоголь на social?
👉Так, звичайно, але це за ваш кошт. Ви при вході мусите придбати спеціальні білетики на алкоголь і дати їх бармену. Це така спеціальна валюта, якою розраховуються в барі. Білетики продаються цілий вечір, тому завжди можете докупити.
Чи можу я приходити з дітьми?
👉Так, якщо ціна квитка для дітей не оговорена у рекламі вечора, то завжди дітям до 12 безкоштовно.
Чи можна придбати білетик на вхід при дверях? 👉Так, теоретично можна, але часто організатори знімають зали з певною кількістю людей, які там можуть знаходитися, тому, щоб уникнути неприємних ситуацій, краще купити попередньо
Що за аукціон з призами проводиться на social?
👉Це аукціон, призи до якого надали організаторам великі бізнеси. Метою аукціону є зібрати кошти, тому такий розіграш призів буде добре сприяти цьому.
Де придбати квитки?
👉Як правило, у кожній події є електрона сторінка, де стоїть лінк, на придбання квитків. Ще можна купити в українських магазинах, церквах, а також там вказується конкретні люди, у яких можна придбати квитки.
Як я можу проконтролювати кошти, отримані за social?
👉Через пару днів організатори подій виставлять на сайті події кошти, зібрані під час вечірки. Через пару днів, ви побачите фото переданих грошей до одного з фондів або товар, придбаний за рахунок зібраних грошей.
Користуючись нагодою, хочу запросити вас на нашу вечірку на допомогу ЗСУ. Приходьте, буде весело, чудові призи, приємна українська музика, гарні люди!!! Також візьміть з собою для конкурсів гроші (В Просвіті нема банкомат/ATM machine). Ми з нетерпінням на вас чекаємо, давайте допоможемо разом нашим воїнам!
Квитки: square.link/u/InVxtfBE
Юля - Співорганізатор 💙💛