Українська Манітоба
-
All-In-One Mortgage Example Example of an all in one mortgage Let’s explore an example of what an all-in-one mortgage might look like in practice. Let’s say that in this case, you have a $250,000 mortgage loan with a 5% interest rate. The monthly payment for this 30-year fixed-rate loan is $1,300 per month. You have an extra $200 in your budget that you’d like to put towards your mortgage repayment. But you want to have access to these savings along the way. As you start making this extra $200 payment, your principal balance will decrease. The regular payments will allow you to save money on interest payments. After 10 years of making regular payments, you discover that you need a new vehicle unexpectedly. Instead of applying for a high interest car loan, you decide to withdraw the funds from your all-in-one mortgage. You don’t need to apply for any extra loans to make this withdrawal, so you can efficiently purchase the vehicle you need.
-
Ще не дойшла поки що… Пішла спочатку до брокера, послухати що скажуть…
-
Ризик all-in-one - це еквіті доступна майже на відстані одного кліку в онлайн-банкінгу. Є люди, які залазили в борги, саме через те, що їм здавалось, що вони трохи візьмуть з еквіті, а потім швидко віддадуть назад гроші. All-in-one - тільки для тих, хто має дуже строгу фінансову дисципліну. For example, the easy access to credit might encourage overspending for borrowers. These borrowers could end up using their home equity as a spending account to fund things they don’t really need.
-
На шо теоритично можно витягувати це equity?
-
Під 5.14% дає зараз manulife, не памʼятаю якій саме 🫣 дає 4.99%, меньше нажаль не дають.
-
У мене теж накипу за 2 роки немає без фільтрів, але! Нещодавно у мене був зламаний кран в ванні і десь пару тижнів вода не закривалась взагалі, а тоненьким джерельцем текла цілодобово. І от на місці, куди вона ці пару тижнів текла, утворилася неприємна темна плямка, яка доволі важко відтиралася від поверхні ванни. Після цього я теж думаю про фільтр, але заспокоюю себе, що, може, в ванну подається інша вода (технічна) і вона не розрахована, щоб її пили. Але точно я не знаю, як це працює
-
Ні, не хоче Канада. Навіть навпаки розмножуватись в канаді дуже дороге задоволення. В той же час вониїа запрошує вихідців як ви кажете з будь яких країн. Навіть якщо люди з нерозвинених країн імігрують, то вони відповідають всім вимогам на які не потягне середній поляк або італієць.