Українська Манітоба
-
господи давайте я краще смішну штуку розповім
-
от знаєте, скіки з ними працюю, вони зазвичай просто скорочують
-
сьогодні на роботі розповідала чуваку з індії про нашу їжу і показала йому картинки сала. ну а де сало, там і борщ. і він дивиться на це такий і запитує: тобто, ви борщ їсте як діп? в мене обличчя тупо 👁👄👁 і в голові картина: ото береш шматок сала і в нього зачерпуєш борща.........
-
ой бляха, вечір п'ятниці у даунтауні, хтось оре немов ріжуть, але занадто радісно для того
-
мені ще цікаво, як воно працює там у них, ім'ятворення, бо от є, наприклад, умовний джуграджпал. і він сказал мені, що "пал" можна взагалі дропнути, воно там щось своє. то залишається джуградж, можна просто радж))
-
я, якщо чесно, повні форми навіть не згадаю, бо з першого дня вони сід, тадж, віш ітд))
-
Пошукайте канадські компанії з розробок/використання штучного інтелекту, медицини та відновлюваної енергії Але в пункті 2 ви будете праві, як тільки вони стають експортно здатні їх одразу купує наш південний сусід, але це не відміняє того що Канада думає про стратегічний розвиток
-
а мені дуже подобається, як їх їжа пахне) їсти то ні, живіт не витримає індійський рівень спайсі, але люблю самоси та наан
-
Бо темну плямку та накип роблять різні речовини)
-
ще додому йшла, у нас на вулиці щось підірвали. чи є тут петарди чи щось таке? мало того, що у штанях в мене різко стало занадто тепло від таких гучних звуків, так мені здається там ще й шматочки якійсь летіли
-
доречі, норм їх іжу ще не куштувала, здається, але хочу сходити в Jollibee бо то хіба що не єдиний фастфуд, що прижився на Філіппінах, навіть в інших країнах їх іжа більше під філіппінські смаки