Українська Манітоба
-
Кому цікаво в sea food є карпи 😳 вперше побачив то й купив. Оххх запечу в рукаві 😋😋😋 там же і почистили і випатрошили 👍
-
А якщо змінити амазан.ка на штати? Все доїде без проблем ? Хтось має досвід ?
-
Увага, важливе повідомлення для батьків ❤️❗ Мене звати Яна , і я запрошую діток від 6 до 17 років спробувати свої сили у сфері 3D моделювання та компʼютерного дизайну, відеомонтажу та Photoshop🌸. Ми організовуємо БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН ЗАХІД , де створимо власні перші проєкти, та також зацікавимо дітей перспективним хоббі. Зараз набувають популярності такі професії як: художник в ігровій індустрії, мультиплікатор, графічний дизайнер, 3D аніматор, концепт художник, контент-мейкер. Наша мета: зацікавити дітей перспективним хоббі та показати можливості цих напрямків Захід буде проходити в індивідуальному форматі, маємо 20 місць. Для запису, прошу залишити"➕" в особистих повідомленнях📩
-
Так, я замовляв з амазон ком, 2 тижня очікування і 15 кад за доставку, прайм куплений амазон.ка на ком не діє.
-
Тобто? Тут просто кожна людина собі замовляє що потрібно, і їде забирати, до Grand Forks близько і заодно у Target за дешевими речами і продуктами😊
-
Замовляв так мотонаколінники з США. Все дійшло без проблем.
-
Смачного!☺️
-
Victoria памятаю як Ви якось писали що теж бачили. Відтоді я завжди за ним там полював але без толку. От сьогодні пощастило 😂 Дякую. Та і впринципі відтоді то мій улюблений магазин ❤️ Дякую 🙏
-
Ціна просто ахтунг. Враховуючи, що тут карп як invasive species рахується і немає ліміту на вилов, його рибалки місцеві майже не ловлять, хоча повно плаває.
-
Отримав 400 від сімплі, ізі мані за 5 місяців і 1 телефонний дзвінок
-
Головне - вказати, що ви є податковим резидентом Канади. Інше не має значення.
-
Так, але треба буде платити за доставку
-
Всім привіт 🤗 скажіть де паску можна знайти, бо два дні шукаю поки не знайшла))
-
Добрий день продаються пельмені та вареники кого цікавить пишіть мені в приватні повідомлення
-
Тут дуже багато компаній з сша взагалі не відправляють товар з сша до Канади. Вам легше буде якщо хтось є в США з знайомих,то замовити до них а вже вони відправлять вам сюди
-
На Facebook продають багато. У Карпати задзвоніть і спитайте чи мають. Також Gunns Bakery але і їм треба телефонувати спершу
-
Доброго дня! Чи є в чаті хто працює в університеті Манітоби? Шукаю людей звідти, щоб поставити кілька запитань стосовно роботи там. Буду дуже рада, якщо хтось знайдеться 🙏
-
Я і сам охерів 🤷🏼 але що ж поробиш. Якщо б продавались карасі то були б мабуть втроє дорожче 😂 а так рибка вагою 5.2 lb (2.3 кг) вийшла на українскі фантики в тисячу😳 але якщо б і вони продавались я б погодився на таку ціну тому що смачнішої риби за карась для мене немає 😎
-
Карась - це той самий карп, тільки маленикий 😁
-
Є багато форфардерів, які дають вам адресу в США отримають ваше замовлення, а потім відправляють ваше замовлення в Канаду. Але тарифи там не дуже приємні на доставку. Наприклад shipito
22 Jan 2023, 08:02
147897/239720
3 minutes ago