Українська Манітоба
-
В кращі часи, мене в приватику вмовляли безкоштовно і без жодних умов, взяти World Elite Mastercard, я відмовився. Точніше умова у них була така - побачили що витрачаю біля 15000$ на місяць, і вирішили що підхожу. А я просто ремонти тоді робив.😊
-
Red River and its tributaries to the first impassable barrier between Lockport Dam and Lake Winnipeg - closed to all fishing from April 3 to and including May 12.
-
@saoasi, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
я у секондах бачила гарненькі, якщо є щось поряд, можна там подивитись
-
У Thrift store на McPhillips ще було кілька сьогодні в обід
-
Теж рекомендую. Маю від canadian tire
-
Доброго дня! Sushipoint.ca Сьогодні і завтра до будь якого замовлення на сайті sushipoint.ca або за номером телефону 204-2956304 (пікап або доставка) - додаємо макі з вугрем у подарунок! Чекаємо на вас!
-
Теж саме)
-
Цього року не заповняли 😂 вже раз виграли і поки досить.
-
дякую
-
дякую
-
А що відбулося коли виграли? Я в невдалий рік виграла)
-
Я теж has not been selected а також моя дружина мати та батько, нікому не пощастило
-
Так само. Ні мені, нікому із родини/друзів, тощо...
-
Так канадці і так можуть працювати в Америці, який смисл грати
-
А хіба можна мати і грінкарту, і PR? В імміграційному чаті колись обговорювали, що не можна, чи я помиляюсь?
-
Я на час виграшу була в Україні Рік пандемії, зупинили інтерв'ю В цей рік не виграла, але Ви праві, я не впевнена що б зараз поїхала б....
-
О. вечір дивовижних історій)) давай парочку
-
60000 на рік це всього 30 на годину,це так собі зп враховуючи сьогоднішні ціни
-
Доречі, я багато людей знаю які виграли грінки, але залишилися у Канаді
22 Jan 2023, 08:02
148008/230300
43 minutes ago