Українська Манітоба
-
Спробуйте бруфен 600, забудете про всі болі на світі ))
-
Добрий день. Хочу знайти своїм дітям школу К-8, щоб були разом. Заходячи на сайти шкіл, зазвичай такої інформації не знаходжу. Взагалі зрозуміти початкова чи середня це школа можу хіба по фото учнів... Як розібратися яка це школа? Якщо не на сайті школи, то може є загальна база шкіл з необхідною інформацією?
-
Ібупрофен доволі добре знімає біль, можливо, вам варто звернутися до лікаря з цього приводу
-
От мене вже давно зацікавило питання: є 2 основні обезболюючі в Канаді (Адвіл і Тиленол або ібупрофен і парацетамол). Як вони можуть допомагати при головному болю? Можливо їх приймають у великій дозі? Бо в Україні мені таке ніколи не допомагало навіть послабити біль. То в чому ж секрет?))
-
Тут - в Канаді*
-
Краще це зробити тут. Ми міняли в банку, бо там курс найкращій Якщо грощі на картці, то можно прямо з банкомата вже знімати кан, там теж курс був високий
-
Анальгін не можна - то отрута. Назначається тільки на пострадянському просторі. Ніде в світі за протоколом не використовується для даних цілей. В педіатрії для зниження температури використовується лише 2 препарати: парацетамол та ібупрофен. Ну і температура не по цифрам збивається, а на відчуття, коли дитина вялою стає. Правильно писали, що навіть якщо сбивається хоча б трохи - це вже гарний результат. Не хворійте! Бережіть себе!
-
Дуже вас розумiю. В нас теж гарний педiатр зi стажем, але пару разiв я заперечувала давати антибiотик дитинi без аналiзiв, хоч стара школа каже треба пити. Не хотiла вас зачепити, вибачте якщо так вийшло.
-
Нічого заперечувати, чи доводити не буду. Скажу лиш одне, наш педіатр практикує більше 30 років, дитину вона "виходжувала" нам починаючи з перших днів життя і було це за 9 років явно не 1 раз. Тому я схильний виконувати її настанови.
-
Дiтям краще не давати анальгiн, малим так взагалi. Якщо температура збиваеться на градус-два, то це вже норм. Не треба добиватися 36,6 таблетками, це заважае органiзму боротися з хворобою, дитина-людина довше хворiе.