Українська Манітоба
-
Та хз може через 25 років ваша хата вже буде мільон коштувати 😁
-
True enough Але через банк там трохи і собі в кишеню шось падає…
-
Так шо дяді за рент шо банку за відсоток. Банк дере більше.
-
Тут замкнуте коло,враховуючи сьогоднішні переплати по %,+пропертітакс то оренда вигідніша.реальна переплата майже 2 ціни за 25 років.
-
То скільки забрано було. Я більше 500 доларів там не тримає А цього року взагалі під 0 забрав
-
На points сидіти не варта. Іх треба скешувати якнайсорішк
-
не тільки) звісно, вони теж, але багато течій зі своєю історією і вони там куда більші та значущі, ніж рпц
-
Тут хз яка % ставка буде через умовно 5 років,по факту житло може коштувати більше навіть ніж 2 ціни переплата.тут же не Америка де фіксуеш % на весь срок кредиту
-
Ну так там ж діє РПЦ
-
люди швидше платять, то прийдеться працювати і скоріше закритєте. А діти нехай самі собі роблять. Бо якщо не буде мотиваціїї то нічого без батьків не зроблять
-
Чому не можна ? В мене на scene card десь 200$ вже є .
-
А жити коли якщо мати ще одну роботу,ні ні життя проходе а окрім праці нічого не бачити я так не хочу.тут і так в Канаді 10 днів відпустки на рік
-
Get a second job…парт тайм..з часом усе буде…зараз усім Канадцям важко….
-
Щось придумали ? За місяць те саме очікує 🙄
-
молодим важко, хто тільки починає. Ті, хто вспів все купити давно і задешево - тим не дуже важко. Хоча...у сусіда газон завжди зеленіший
-
Вони самі передзвонили і запропонували хорошу пропозицію.
-
Треба читати умови скільки вони діють. Я недавно помітив що в мене з макдональдс поінти зникають, виявилось, вони діють один рік і потім згорають.
-
Там знайти житло це щось поза межами реальності
-
А ти думав в спадок них передавати? 😉
-
У деяких є обмежнння по терміну, і в цілому вони знижуються у "вартості". Компанії постійно передивляються кількість points for redemption, і це завжди в меншу сторону
22 Jan 2023, 08:02
148207/230458
20 minutes ago