Українська Манітоба
-
Три рази літав Flair - все ок було 👍 Як раз по маршруту Вінніпег - Торонто
-
Доброго ранку Flair airlines та Porter Airlines (Canada), збираюсь купляти квитки до Торонто , нормальнi авiакомпанii? Чи обрати iншi варiанти?
-
Доброго дня. Хтось подавав заяву на новий ворк перміт після 31 березня? Бо писали що після 31 березня вже не можна податися на новий відкритий ворк перміт, але не раз по чатах бачив від людей повідомлення що можна, але вже треба платити. Є якась офіційна інформація про це?
-
У будь-якому випадку дивіться різні варіанти та обирайте найкращий для себе
-
Air Canada тiльки на ранок недiлi квитки пропонує
-
Хм.. сьогоднi увечерi буду купляти, теж думала про Air Canada. Але квиток потрiбен на вечiр недiлi,а повернення на понедiлок вечiр
-
5 годин і готовий
-
Привіт, хто знає де можна в Вінні купити язик свині чи beef? Буду вдячна за відповіді )
-
maps.app.goo.gl/qrnqEvvojwFTHucw5?g_st=ic
-
Seafood на макфіліпс. Там навіть і таке є 😉 тільки язики (свині і яловичі) шукайте у відділі заморозки. Купував недавно. Робив недавно салат зі свинячих вушок і язика 😋😋😋
-
Неоправдано дорого, бо я лечу на Вікторія дей 🙄😂 ~$400
-
Скiльки коштувало?
-
Я купила ВестДжет туди назад вечір неділі - вечір понеділка
-
250$ наче як в рік, ні?
-
Хтось знає як бути з адресами? Їх треба перекладати на англійську коди подаещєшся на номінацію?
-
Будинок десь 2-4 тис в рік
-
Від ремонту мало. Від віку, розміщення та площі
-
Це ж і якось від ремонту залежить?
-
Управляюча компанія вирішила в усіх апартаментах в будинку потравити тарганів. Хоча у мене в квартирі я іх не бачила. Написали листа, що відмовитися не можна, треба витягти всі з кухонних шаф та дати доступ до плінтусів в усій квартирі. І йти гуляти на 6 годин 😞 Ключи від квартири у травильщіків є 😞 Повернулася додому, всюди в кухонних ящиках помазано отаким гімном. Липке. Його не відмиєш. Може не треба відмивати його? Але не знаю як ставити крупу в шафи 😞 Може не ставити? І відкрили мій особистий шкаф для одягу! Який я купила в Ікеа. Але нічого наче не мазали. У вбодованих коморах теж помазали а може і пшикали на мій одяг! Не знаю. Дуже неприємно. #поганаканада
-
Це жесть. Сфоткати і відправити до проперті менеджмент компанії. Напишіть, що ваш одяг ruined and you were wondering who's going to reimburse your loses and inconvenience?
22 Jan 2023, 08:02
148257/230296
about an hour ago