Українська Манітоба
-
Доброго дня. Хтось подавав заяву на новий ворк перміт після 31 березня? Бо писали що після 31 березня вже не можна податися на новий відкритий ворк перміт, але не раз по чатах бачив від людей повідомлення що можна, але вже треба платити. Є якась офіційна інформація про це?
-
У будь-якому випадку дивіться різні варіанти та обирайте найкращий для себе
-
5 годин і готовий
-
Привіт, хто знає де можна в Вінні купити язик свині чи beef? Буду вдячна за відповіді )
-
maps.app.goo.gl/qrnqEvvojwFTHucw5?g_st=ic
-
Управляюча компанія вирішила в усіх апартаментах в будинку потравити тарганів. Хоча у мене в квартирі я іх не бачила. Написали листа, що відмовитися не можна, треба витягти всі з кухонних шаф та дати доступ до плінтусів в усій квартирі. І йти гуляти на 6 годин 😞 Ключи від квартири у травильщіків є 😞 Повернулася додому, всюди в кухонних ящиках помазано отаким гімном. Липке. Його не відмиєш. Може не треба відмивати його? Але не знаю як ставити крупу в шафи 😞 Може не ставити? І відкрили мій особистий шкаф для одягу! Який я купила в Ікеа. Але нічого наче не мазали. У вбодованих коморах теж помазали а може і пшикали на мій одяг! Не знаю. Дуже неприємно. #поганаканада
-
Розумію ваші відчуття, було так само в першій квартирі у мене. Перевірте листа, який вам надсилали до того, там має бути написано і про шафи для одежі теж, їх мають звільняти, коли квартира обробляється від комах. Всі шафи в квартирі обробляються, не тільки на кухні. Цей клей не треба відмивати, це перевірка комах, які мають застрягти в ньому, якщо бігтимуть там (тільки реалізовано якось дивно, зазвичай на спеціальних папірцях розкладається). Сама отрута розкладена під плинтусами і людині не загрожує
-
Тоді має сенс правда написати їм листа. Думаю, менеджер, який писав листа, просто завтикав і не попередив, як мало бути :((