Українська Манітоба
-
5 годин і готовий
-
Привіт, хто знає де можна в Вінні купити язик свині чи beef? Буду вдячна за відповіді )
-
maps.app.goo.gl/qrnqEvvojwFTHucw5?g_st=ic
-
Управляюча компанія вирішила в усіх апартаментах в будинку потравити тарганів. Хоча у мене в квартирі я іх не бачила. Написали листа, що відмовитися не можна, треба витягти всі з кухонних шаф та дати доступ до плінтусів в усій квартирі. І йти гуляти на 6 годин 😞 Ключи від квартири у травильщіків є 😞 Повернулася додому, всюди в кухонних ящиках помазано отаким гімном. Липке. Його не відмиєш. Може не треба відмивати його? Але не знаю як ставити крупу в шафи 😞 Може не ставити? І відкрили мій особистий шкаф для одягу! Який я купила в Ікеа. Але нічого наче не мазали. У вбодованих коморах теж помазали а може і пшикали на мій одяг! Не знаю. Дуже неприємно. #поганаканада
-
Розумію ваші відчуття, було так само в першій квартирі у мене. Перевірте листа, який вам надсилали до того, там має бути написано і про шафи для одежі теж, їх мають звільняти, коли квартира обробляється від комах. Всі шафи в квартирі обробляються, не тільки на кухні. Цей клей не треба відмивати, це перевірка комах, які мають застрягти в ньому, якщо бігтимуть там (тільки реалізовано якось дивно, зазвичай на спеціальних папірцях розкладається). Сама отрута розкладена під плинтусами і людині не загрожує
-
Тоді має сенс правда написати їм листа. Думаю, менеджер, який писав листа, просто завтикав і не попередив, як мало бути :((
-
У мене була аналогічна ситуація. Я не викликала травити тараканів, але коли травлять всім, то ти не можеш відмовитися. Одяг і постільну збираєщ, як травлять клопів. Коли травлять кухню від тараканів, то інструкція тільки по кухні. Звільнити всі шафи. Одяг не чіпають. Чого туди лазили?! 6год це прекрасно, коли приходять з ранку. Коли це під вечір, то якось після роботи невесело шлятися будь де. Коли у тебе тварина в хаті, то ця проблема нікого не хвилює, ти її маєш забрати з приміщення.