Українська Манітоба
-
Можуть в нових будинках, якщо будинок побудований після 1992 чи 1995, не памʼятаю точно
-
Боже, як це можливо, я думала, в усіх контрактах зафіксовані ціни до кінця дії цих контрактів
-
Всім привіт, знайшов монітор на сайті walmart.com, чи правильно розумію, шо шансів до Манітоби та й до Канади його доставити немає? Бо при реєстрації явно просить амерський номер та доставку можна вибрати тільки до штатів США? Чи можливо є якась опція поєднання walmart.com з walmart.ca?
-
в нас колись приходили травити, так попередили завчасно. Ми підготували кухню, витягли все там а потім додому прийшли і ніхто нічого не зробив. Потім виявилось що вони були, все зробили просто супер непомітно. Я тільки побачив що плита була не так назад приставлена до стіни. Все інше без змін. ЯЯ потім вибачався шо отак на них наїхав:))))
-
Після обробки коли можна повертатися в квартиру. Вони відраховують час з того моменту як зробили свою справу.
-
Завжди залишають папір про виконану роботу і час коли можна заходити в квартиру.
-
Є папір, то зробили. Немає паперу, то не зробили. Якось так.
-
Питання до тих хто в курсі. Дуже хотів би котика. Маленького. Де це краще зробити? Десь в зоомагазинах чи як? Чи треба шукати на маркетплейсах? Можете ще пояснити які потрібно ще документи…дозволи…прививки…я знаю що тут відносно цього все серйозно тож я думаю звернутися до спільноти. Буду дуже вдячний за допомогу 😸