Українська Манітоба
-
Що тут вони будуть робити? Я не можу зрозуміти, від мене щось треба чи ні? Це прислали від будинка
-
якщо є непотрібна електроніка то можете їм віддати і вони заберуть на переробку безкоштовно
-
Є, тільки його посунули трохи за сам торгівельний центр Кілдонан Плейс. На Reenders Drive.
-
якщо ви вже там живете, то не мають права так багато підняти. Є обмеження на скільки можна підняти для існуючих орендарів
-
Хто хоче в гарне місце близько міста- Silver Spring Park, там черепашки гріються на сонечку після зими
-
я сьогодні зустрічав декілька в FortWhyte Alive
-
Я бачив одну в ассінібон парку де скульптури, англійський сад якщо пам'ятаю
-
Класс
-
🤗🤗🤗, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Добрий день продаються пельмені та вареники кого цікавить пишіть мені в приватні повідомлення
-
З черепахами є?
-
TD Bank's alleged ties to money laundering | CTV News www.ctvnews.ca/business/td-worst-case-scenario-more-likely-after-drug-money-laundering-allegations-analyst-1.6872342
-
Хто не має чим зайнятись в неділю ) На Портеджі люди приїжають показувати свої машинки )
-
це кожну неділю?
-
Це вже закінчилось? Живу поруч, пропустив
-
Так
-
Ні ,вони ще там Вони тільки збираються )
-
дякую, і якщо можна геолокацію🙏
-
maps.app.goo.gl/v9M8VsSWuZH5k42V9?g_st=ic
-
Дякую за інфу. У той же час хто цікавиться автоспортом може відвідати ще ці заходи. www.instagram.com/wsccracing?igsh=cHg1bzh0cmJmN243
22 Jan 2023, 08:02
148339/231729
4 minutes ago