Українська Манітоба
-
Та сама фігня
-
Ми вже як дві неділі пройшли в Вінніпезі і тиша.
-
Вам надішлють лист на електронку що дані медогляду відправлені до IRCC
-
А як перевірити що інформація уже в базі?
-
Дивлячись який район
-
ну, здоров'я нам :)
-
в нас дитина температурила 1,5 суток, зараз вже 5-ий день - кашель, температура 37,2 на вечір. Чоловік 4ий день з температурою під 38, була 39,5 перші дні. Мене накрило вчора, температура була максимум 38,5, але я пила нурофен, бо голова боліла страшне, і ноги-руки викручує, серцебиття, і взагалі стан мерзотний. Тест зробила вдома - не корона. Короною хворіла 2 рази, після 2х вакцин.
-
від корони так, від грипу ні)
-
Вакциновані?
-
я захворів у садочку і хворію вже два дні, і дитинка теж, але дитинка легше хворіє. у мене хвилі до 40, потім я їм ібупрофен і падає до 38.
-
Здається біля тижня, але ви все одно цього не побачите.
-
Доброго вечора! Скільки потрібно чекати, після проходження мед. огляду, щоб дата проходження заявилася в кабінеті?
-
Сьогодні облазили всі магазини господарські тут, і Волмарт, і Хоум депо - ніде не було. Знайшли в Поло парк в магазині електроніки з помаранчевою вивіскою. Не можу згадати назву. Неподалік від того місця, де багато косметики на острівках продається.
-
Всеодно рахує біля 200$ податком😵
-
Податок з продажу (sales tax), а не податок з доходу
-
Можна частинами, якщо не виходить відразу погасити всю суму. Головне - хоч мінімальний платіж заплатити
-
Я теж з Вінницької обл.
-
Думаю замовити з Штатів, але income tax зїсть різницю. Доречі то замовлення відмінив, бо хоч жилізо і мощне, а сам ноут - гімно. Екран 55% покриття sRGB 🤦♂️ і система охолоддення шлак
-
Та куда вже дешевше з такою картою?
-
30% від суми на кредитці. Гасити після приходу eStatement. Бажано в 0, а якщо не виходить - то не меньше суми зазначеної в eStatement
22 Jan 2023, 08:02
14836/231268
less than a minute ago