Українська Манітоба
-
Не думаю, я не конкретні цифри мала наувазі, а гру цифр. Я на Джеферсон
-
Круто, дякую! Якби був такий для розпізнання одразу людей і які вони, можна було б зекономити багато часу))
-
У мене аналогічний контракт. Вони всі видно так практикують.
-
Що саме Вас цікавить та на який саме паспорт?)
-
Допоможіть розібратись з реєстрацією на новий паспорт. Можливо є якесь відео з інструкціями? Буду щиро вдячний за допомогу.
-
Паспорт України. Реєстрація на сайті, через Дію.
-
Перепрошую, не уточнив. Закордонний паспорт.
-
Внутрішній паспорт можна оформити лише в Україні та в центрах ДП «Документ» у Європі
-
Заходите на go.mfa.gov.ua Там авторизація через Дію чи БанкID. Обираєте країну та місто, де бажаєте подати документи, обираєте послугу. Далі нижче випадає календар із вільними датами. Обираєте дату та час - реєструєтесь. Збираєте необхідні документи та вирушайте) Якщо вільних слотів не має - є ще опція записатися в т.зв. «лист очікування», але наразі то більше 4х місяців чекати на запрошення. Також рекомендую прочитати відповіді на поширені питання щодо тимчасових обмежень у прийнятті нових заяв на надання консульських послуг для чоловіків віком 18-60 років: mfa.gov.ua/consul/forua/q-shchodo-timchasovih-obmezhen-u-prijnyatti-novih-zayav-na-nadannya-konsulskih-poslug.
-
Щиро Вам дякую за таку розгорнуту відповідь! Будемо пробувати) З Дії чоловіка можливо зареєструвати дружину і сина, вірно ж? Чи кожен зі своєї подається?
-
Будь ласка