Українська Манітоба
-
Привіт. Якщо комусь буде актуально , ми з чоловіком мали свій сервісний центр по ремонту,в Україні більше 8 років, тут плануєм теж в майбутньому відкрити. Plessis Rd, Winnipeg, За детальною інформацією пишіть в приват.
-
Не можу розібратися з заповненням заявки на батька на кліматичні. Моя мама давно їх отримує , бо стала резидентом в 2022 році Батько став резидентом Канади в 2024 Зависла на пункті 6 Якщо в розділі А все зрозуміло, що на маму я не вказую інкам, бо вона стала резидентом не в 2024 році, то як бути в розділі B ?
-
Спробуйте Amica law amicalaw.ca/our-lawyers Рекомендуємо Kara Hague (а так то в них всі адвокати мали б бути норм), правда не знаю зо в них по завантаженню
-
Доброго вечора, чи є якийсь способ добратися до Гімлі, якщо нема свого авто. Може хтось сервис такий предоставляє, може я не знаю потяг? Коли туди має сенс їхати, та чи обов'язково ли їхати у Гімлі, чи міста близьки до Гімлі такіж самі, а може й кращі?
-
Потягів/маршруток/автобусів до Гімлі немає. Хоча Гугл каже, що є якийсь автобус з аеропорту Вінні, але хз чи він існує насправді. www.rome2rio.com/map/Winnipeg/Gimli#r/Line-20-bus-bus-taxi «Коли туди має сенс їхати» - їхати щоб що? На пляж? Так холодно ще. Чи на скульптуру вікінга подивитись? Ну можна і щас. В Гімлі класні риби голдай домашнього коптіння продаються, як на мене, це чудовий «сенс туди їхати» наприклад. Але шо ви вкладаєте в «сенс» я хз.
-
Теж цікавить Але виходить що ніяк Тільки дивитися може кто їдить
-
Вітаємо, Olga Zagoruiko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Це північна Америка. У 99% є автотранспорт і вся інфраструктура заточена на автотранспорт. 1% без автотранспорту це: або дуже бідні, бомжуваті, маргінальні елементи суспільства; або люди, які стільки понапорушували правил і створили ДТП, що їх авто страховка/водйські права коштують тепер якісь захмарні суми, і вони вирішили, що дешевше пересуватись автобусами по Вінні. Курортне містечко Гімлі, думаю, якось виживе без цих відвідувачів. (Ясношо цифри % я написала просто для прикладу)
-
Ну так потрібно робити бізнес. Вже бачу як біля жд вокзалу стоять буси мерседес спринтер, на них таблички "Вінніпег - Гімлі" , бігає поряд водій в "майці-сітці" з цигаркою у зубах та мак-кофе у пластиковому стаканчику та гукає всіх "Гімлі, Гімлі, Гімлі, залишилось 2 місця" 😄