Українська Манітоба
-
Теж цікавить Але виходить що ніяк Тільки дивитися може кто їдить
-
Вітаємо, Olga Zagoruiko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Це північна Америка. У 99% є автотранспорт і вся інфраструктура заточена на автотранспорт. 1% без автотранспорту це: або дуже бідні, бомжуваті, маргінальні елементи суспільства; або люди, які стільки понапорушували правил і створили ДТП, що їх авто страховка/водйські права коштують тепер якісь захмарні суми, і вони вирішили, що дешевше пересуватись автобусами по Вінні. Курортне містечко Гімлі, думаю, якось виживе без цих відвідувачів. (Ясношо цифри % я написала просто для прикладу)
-
Ну так потрібно робити бізнес. Вже бачу як біля жд вокзалу стоять буси мерседес спринтер, на них таблички "Вінніпег - Гімлі" , бігає поряд водій в "майці-сітці" з цигаркою у зубах та мак-кофе у пластиковому стаканчику та гукає всіх "Гімлі, Гімлі, Гімлі, залишилось 2 місця" 😄
-
Забули про фотографа в якого гусак на повідку і можна зробити фото з гусем на плечі
-
Можна і не нове купляти
-
Я та унікальна людина що і не дуже хоче, ненавиджу бути за кермом. А тут прям штовхають за кермо, поки борюся 😂
-
Не знаю навіть до якої категорії себе віднести
-
Прочитала,та розплакалась Це ж як в Затоцi, станцiя Морська , станцiя Дружба - це ЖД станцii по дорозi электрички Одеса - Бiлгород Днiстровський. Там море, дуже близько, виходиш з потяга та одразу море. Всi родичi, батьки,брат,бабуся. Мост розбили ракетами ,тепер электричка до Бiлгород Днiстровського не ходить. Пляжi замiнованi. До речi, пiсля вторгнення, одразу в березнi намагались десант висадити в Затоцi, не получилось. Там зустрiли.