Українська Манітоба
-
Вітаємо, user_00077104! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Привіт) підкажіть будь ласка чи потрібна віза у Домінікану?
-
вкажіть. податкова розбереться
-
Добрий вечір. Хто їздив вже до Баннфу? Як ви планували що подивитися там? І скільки в вас зайняла дорога( автівкою)?
-
Треба Dominican e-Ticket eticket.migracion.gob.do/
-
один день в один бік. що дивитися залежить від вас - що саме ви любите. Комусь треба Калгарі /мол в Едмонтоні, а хтось по трейлам по горах тиждень ходить
-
Тут все розкажуть: t.me/+zZtQBKSwn985Yjhh
-
Всім привіт, піддскажіть, будь ласка, які художні книжки на англійській корисно почитати на рівні clb 5-6?
-
автократія? (авто - автомобіль) 🙂
-
Ну таке, один день в один бік, теж не кожен зможе
-
Якщо за автомобілі пішла мова то що краще брати volvo recharge xc60 чи 90?
-
Розумію про що Ви, але черга два роки
-
Ти ж хотів cyber truck
-
Машина це точно не мрія в Канаді. Усе змінюється
-
І шо ти просто заб'єш на мрію?><
-
Кажуть що все змінюється, коли недосяжне становиться досяжне. Коли немає можливості, або дуже складно придбати якесь омріяне авто - тоді воно дуже бажане. Коли можливість з'являться - воно вже зовсім не так цікавить...
-
Питання до експертів по пасхам. Коли на них починаються знижки в магазинах і в яких?
-
Погоджуюсь, але в Канаді відношення до авто як лиш засіб пересування. Мене завжди дивувало коли в моєму місті в Укр було «модніше» мати новий автомобіль але жити у занедбаній хрущовці. Можливо зараз вже все по іншому там
-
Так, часто авто навіть дорожче ніж той хрущ, в 2 рази. Це все від бідності.
-
Не знаю , як ) Але тут таке саме ,деякі люди поприїжали ,понабирались кредитів , бо в Україні не мали можливості купити бажане авто ) А тепер не знають що з тим робити. Мені жалко їх ,але водночас раціональне мислення в деяких відсутнє ,як таке )
22 Jan 2023, 08:02
148561/233244
13 minutes ago