Українська Манітоба
-
Я не пробувала тут суші, але колега, він місцевий - дуже мені радив також саме це місце!
-
Ми попали туди випадково. Просто заїхали в перші суші по дорозі 🙂 Після того ходимо тільки туди
-
Я б брала Sushi Point) якби у суші був свій бог, він би після їх суші звільнився і пішов на пенсію, поступивши своїм місцем, вони ідеальні по всім параметрам
-
Я вже декілька разів писала за дитячі, що подала документи з січня, а прогресу 0. Треба було змінити в акаунті, що опіка над дитиною належить батькові та матері. І одразу прислали повідомлення, що заявка на бенефіти в розгляді😳
-
Він поїхав, то ця хата тепер пуста? Дайте адресу, переїжджаю вже!
-
І у мене зависло це питання. У людей де повна сімя всі виплати вирішуються набагато швидше. Тільки ти вказуєш, що ти сам в Канаді, починають 7 кол пекла, а додай ще ту форму і ту. Розтягується на довгий період часу.
-
Щось не правильний заголовок. А де там всі канадці в щоці !!1
-
Скажіть, будь ласка, хто замовляв карти монобанку Новою Поштою в Канаду через додаток моно - скільки по вашому досвіду карта реально мандрує по Канаді? Мої карти вже другий тиждень їздять між різними транзитними центрами, а одна сьогодні чогось знову опинилась на митному терміналі. Так треба? Це ок?