Українська Манітоба
-
Скажіть будь ласка, хтось в Канаді замовляв в Вінніпезі довідку criminal records місцеву. якщо не мали драйверської ліцензії. Як вам довго її робили і чи взагалі зробили.Я вже чекаю другий тиждень і нічого.
-
Це можна зробити онлайн за 10 хвилин
-
На формі замовлення? Ви коли проходили check , мали створити аккаунт в них, ви можете залогінитись і перейти на крок де пише ідентифікація і там мають бути деталі
-
Zina Masyutenko, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Ні, через Global Affairs Canada
-
в тому то і справа, що нічого не пише. ґпросто прийняли і на формі замовлення стоїть, що немає ідентифікації. ґдякую Вам може поїду до них в офіс
-
Апостіль через посольство тільки?
-
Там мають деталі бути як зробити ідентифікацію, мені наприклад пише зробити фотку з двома ід, комусь писало прийти в поліцію зробити відбитки пальців
-
www.tritoncanada.ca/criminal-record-checks/ Все онлайн, 15 хвилин. Це авторизований поліцією сервіс
-
Такого не буде. Канадські нотаріуси не можуть це робити. Ви маєте зробити довіреність, поставити апостиль
-
я онлайн замовляла більше тижня назад і нічого не прийшло. Пише, що немає ідентифікації.
-
Val S, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Питання: Скільки часу+грошей це йому сталося при наявності Канадського громадянства, та чи сталося залучати Консульство Канади щоб повернутися на нову батьківщину?
-
так є аккаунт, на ідентифікації стоїть, що якщо мої дані будуть з кимось співпадати, то вони викличуть мене для здачі відбитків.
-
Канада не вирішує дані запитання, ви для України є громадянином і підпадаєте під українські закони на території України.
-
Швидкий (досить дорогий) шлях: нотаріус в Онтаріо + апостиль через Сервіс Онтаріо. Реально зробити все за один день
-
Да, наче статус received. Треба вже надати до кінця тижня і подала все зазделегідь... але.. Як це засмучує. Дуже дякую, Вам, що відгукнулися.
-
Там має бути 6-тий крок status і на ньому має писати Application received , якщо так то все ок, якщо ні то на одному з попередніх кроків має писати, що робити Можете сходити до них але вони до вчорашнього дня були перегружені з перевірками для тренерів з футболу (сотні, якщо не тисячі перевірок), сезон якого розпочався цього тижня
-
За кілька років до війни у мене в агенції було замовлення на дослідження ринку adult content. Проект не відбувся в результаті, але за кілька тижнів підготовки і спілкування з людьми з цієї сфери я дізналася багато такого, про що сподівалась ніколи не дізнатись і що була б рада забути)
-
Дякую за ідею! 😀 Вийду заміж за привабливого чоловіка з фотогінічними ногами. Ваша освіта, інтелект та вміння декламувати вірші значення не має.
22 Jan 2023, 08:02
148700/231272
43 minutes ago