Українська Манітоба
-
Ексчендж дістрікт гарний, атмосферний
-
youtu.be/eZUjp6w5UyM?si=KVEN1NuW1J4Ruxva
-
О, це мій улюблений канадський блогер)) Передивилися відео тричі тільки заради жінки з голубом 😁
-
От це найкраще) www.instagram.com/reel/C4dPUfpuzQ4/?igsh=ZmNwMW1sMWwydTJx
-
Артем жартівник ще той 😜
-
Іспанський стид... Вже навіть економіст про корупцію в Україні написав. www.economist.com/finance-and-economics/2024/05/07/how-ukrainians-are-using-the-cover-of-war-to-escape-taxes?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3MYdXY-UlQF0nIpn8VfIAlDTjVNphJtJbjqXrc0QWDr9pEqUUzNPCoBEA_aem_AQUWKcdqVo6khTpWTJN6SH7IbGN6pjZBnlhlEs5KmDDvc79GVp4WHPzSZ5qYL4ErRC4RVpsyWSHHdB-bI0Yl82Gb
-
не знаю чи писали тут про це, але про всяк випадок кину - типу сьогодні мають тестувати аларм по всій канаді, і телефон може видавати дивні звуки www.canada.ca/en/public-safety-canada/news/2024/05/minister-sajjan-reminds-canadians-of-upcoming-test-of-the-national-public-alerting-system.html
-
Зараз й вас в агенти кремля запишуть за зраду 😄
-
вода
-
Точно за воду чи електроенергію?
-
Усім привіт!) 25$ в місяць за воду в апартаментах це багато чи ні?
-
Ми за двох платимо 90$ в квартирі, опалення електрика
-
За електроенергію у мене 250 за будинок Коли була в квартирі - ніколи не бачила більше 35 😅 тож 100 звучить багато (для мене)
-
Та мені і чоловік казав а все одно 💩
-
В мене режим «На роботі» то тільки вібрація була 👀
-
Так, надійшло за 4 місяці 100$, цікаво це багато чи ні) 2 людини За електроенергію 100 платимо в місяць, теж не знаю, багато це чи ні. Це від району залежить?
-
В мене куча телефотів в хаті як почали всі волать🤣
-
я поперджав взагалі-то 🙄
-
Всі зараз всралися?😂😂
-
Тільки що надійшло 🙂
22 Jan 2023, 08:02
148946/236628
about a minute ago