Українська Манітоба
-
Всі зараз всралися?😂😂
-
Тільки що надійшло 🙂
-
За воду, ніби як, квитанції приходять щокварталу Я живу в будинку, 2 людини, то десь 180 за 3 місяці 25 звучить ок
-
за електроенергію 100 в місяць платимо
-
Так, з усіма документами і чекати
-
Та ні, я б сказала живемо максимально економно . Може того що температура 24,5 стояла всю зиму До цього платили 70 а зараз перерахували і вийшло 90
-
Хм тоді цікаво А працюєте з дому чи може компʼютери?
-
Та я взагалі майже не готую 😈 пральну сушильну десь 2 рази на тиждень вмикаємо
-
В мене теж електричне опалення було, але я готувала десь раз на 2 дні, наприклад і небагато, тож вже на духовку менше йде ніж зазвичай в сімʼї
-
24.5 точно може бути причиною) в мене 22 максимум було і то тільки коли була вдома, тож вночі 😅
-
bit.ly/3QDlu65
-
Коли починаєш туди-сюди температуру в хаті переставляти то воно ще більше виходе, ніж тримати стабільно постійну
-
В нас так не виходило бо постійно хтось вдома, але як вдвох виходили з хати то я ставила на 20, не дуже допомогло
-
Щось заробити в Канаді так, аби відкласти, дуже складно. Це не країна для ʼзаробітківʼ.
-
вибачте, шось з почуттям гумору не дужесьогодні. А з чого ржуть?
-
Питання на 🍋. Де можна бутилки жестяні відвезти ? Крім синього біна біля хати 🙃
-
У нас в жк ще в кожній квартирі тестували файр попри, то я за 3 години крику тієї фігні навіть не рипнувся😂
-
Питання було , в чому жарт з відео 😂 Я не сперечаюся, все індивідуально, але ж говоримо про ситуацію в середньому по палаті.
-
Всюди можна заробити але це дуже індивідуально
-
На аналогічних роботах в Канаді і умовній європейській країні вірогідність відкласти статистично більша в другому випадку.
22 Jan 2023, 08:02
148964/235979
42 minutes ago